Ruim 50% van de deelnemers van Polo Brabant 2019 heeft alweer geboekt voor de elfde editie op 20 en 21 juni 2020. Zij zijn nu al verzekerd van de beste plaatsen langs het veld en in het paviljoen. Hun beste relaties laten genieten van de gracieuze polosport en kennis laten maken met de fascinerende wereld er omheen, dat is de wens van alle deelnemers, dat is wat wij hen garanderen.

Hoeden en hoge hakken zijn hierbij niet de norm. Juist de combinatie van het bourgondische met internationale klasse, dát is tekenend voor Polo Brabant. Er is altijd wat te beleven, iets dat prikkelt, verleidt en vermaakt. Even weg uit de alledaagse sleur. Inmiddels behoort ‘ons weekend’ tot de beste polotoernooien ter wereld als het draait om hospitality en ambiance.

Polo Brabant is dé ontmoetingsplek in de Brainportregio. In een top ambiance bieden we bedrijven een uniek platform om bijzondere relaties te bedanken en zich te profileren. De hospitality-arrangementen zijn all-inclusive, zodat u vooraf al weet dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Dit voorkomt tevens financiële verrassingen achteraf.

Op beide dagen zijn er in totaal rond de duizend gasten aanwezig. Ze komen niet alleen van grote tech-bedrijven uit de regio, maar ook van de vele MKB-bedrijven en non-profit organisaties die de Brainportregio groot maken. Naast het aanwezige zakenleven is er een groeiend aantal particulieren die het weekend gebruiken voor een bijzonder dagje uit met vrienden of familie. 

Mogen wij ook jou verwelkomen in deze bijzondere wereld?

Misschien op de meer familiaire, bourgondische zondagmiddag of de bruisende zaterdagavond. Of op beide dagen? Polo Brabant weet de juiste sfeer te creëren: ontspannen, ongedwongen en ongeëvenaard. Een feest voor alle zintuigen, een ervaring om nooit te vergeten. Wij hopen jou en je gasten de volgende editie ook te mogen begroeten. Bel ons op +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.

Meer nieuws