Premium specialist in Audi, Bentley en Porsche.

Veel autoliefhebbers herinneren zich de naam ‘AudiCentrum VD Akker’ nog. Ruim 40 jaar geleden gestart door Jan van den Akker, vanuit een klein garagebedrijf in Veldhoven. ‘Van den Akker’, werd een naam die al snel tot de verbeelding sprak. Met name door de selectie jong gebruikte Audi’s. Mooie complete auto’s met zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs.

Vanuit heel Nederland kwamen klanten naar het Brabantse Veldhoven om daar de Audi van hun dromen te vinden. Vaak aangespoord door één van de vele ‘Telegraaf-zoekers’ in de zaterdageditie. De krant maakte plaats voor internet en als één van de eerste Nederlandse autobedrijven presenteerden Van den Akker het volledige aanbod op internet.

Inmiddels zijn we gegroeid tot een modern autobedrijf dat (inter)nationaal levert, service verleent en waarbij we ons met name richten op de exclusieve merken: Audi, Bentley en Porsche.

Net als voorgaande jaren staat VD Akker ook tijdens de TIENDE editie weer op Polo Brabant. Een uniek evenement, dat om die reden uitstekend bij ons past. Kom gedurende het weekend eens een kijkje nemen bij onze auto’s en dan vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en onze auto’s.

Meer nieuws