Polo Brabant verwelkomt graag USKIN graag als ‘shop’ deelnemer. Ze zullen hun nieuwe huidtechnieken demonstreren aan het aanwezige publiek.

USKIN The Clinic is dé kliniek voor huidverbetering. Wij bieden exclusieve behandelingen aan met o.a. icoone®. Een bindweefselmassage die iedere millimeter van de huid wakker schudt en van binnenuit verstevigt. Het geeft een natuurlijk bodylift zonder medisch ingrijpen. Al na 1 behandeling is het effect zichtbaar. In Nederland zijn wij de kern voor distributie van het product en het opleiden van de huidspecialisten.

Je gezicht krijgt een boost op celniveau en is zichtbaar strakker na onze behandelingen. Met de gratis huidscan analyseren wij je huid laag voor laag en maken een persoonlijk huidplan.

”Respect en persoonlijke aandacht. Dat is wat ik het allerbelangrijkst vind. Je legt je gezicht en lichaam letterlijk in onze handen, dus dat moet goed voelen. Iedere huid is uniek, dus zo behandelen wij haar ook”. Isabel van der Sman, oprichter en huiddeskundige USKIN The Clinic. Bekijk ook de video van USKIN.