“Polo is sneller dan hockey, ruiger dan rugby en sexier dan golf.”

Op 22 en 23 juni 2019 vindt de TIENDE editie van ‘all-inclusive’ event Polo Brabant plaats op het prachtige landgoed Eeckenrhoode, nabij Eindhoven. Dit is het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polo toernooien ter wereld als het draait om hospitality.

Toptoernooi op Nederlandse bodem

Van mei tot en met september denderen ’s werelds beste polo teams weer fanatiek over de grote grasvelden. Elk weekend is er in Europa een spectaculair toptoernooi, Polo Brabant behoort in Nederland als enige toernooi tot deze categorie. In een prachtige ambiance heeft Polo Brabant met haar hartelijke formule een vaste plaats op de wedstrijdkalender verworven.

Fascinerende ‘vibe’

Polo, de combinatie van teamsport, ruige acties te paard en elegantie. Geniet mee met de polospelers die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u voorbij u razen. Combineer dit met een ‘tikkeltje’ keurigheid en Brabantse gastvrijheid op wereldniveau en ervaar een onvergetelijke dag samen in de ambiance van Polo Brabant.

Polo Brabant

10 jaar Polo Brabant

“Een decennium geleden vonden we dat het tijd werd om verandering te brengen in de polosport, een fascinerende wereld welke steeds meer in opkomst was. Steeds meer mensen en bedrijven raakten geïnteresseerd in deze spectaculaire kijksport. Wij hebben inmiddels tienduizenden mensen in de afgelopen 10 jaar laten kennismaken met deze meeslepende wereld van ruigheid en elegantie”, aldus Lei Willems, organisator Polo Brabant & mede-eigenaar BYLEI.

De bezoekers komen niet alleen van de grote (technology) bedrijven, bestuurders of MKB bedrijven. Ook non-profit organisaties halen op meerdere fronten profijt uit een dagje Polo Brabant. Business, sport en hospitality samengebracht in één evenement, dat perfect dient om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots delen met uw opdrachtgevers, uw leveranciers en uw eigen team. Polo Brabant is het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten.

Brabantse gastvrijheid in een schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden.  De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’.

Eén van ’s werelds meest gerenommeerde commentatoren van de polosport, Jan-Erik Franck, vertelt alles over het polospel en het verloop van de wedstrijden. Verder informeert ook een Nederlandse host de gasten over alle aanwezige faciliteiten en activiteiten.

Polo Brabant
Polo Brabant

Gevarieerd programma

Op de zaterdag is er de inmiddels befaamde “Polo Brabant Night”, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige middag en avond uit, eindigend in een fantastisch feest.

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk ontmoeten en sport centraal staan. Deze dag is ideaal om met het gezin het polo toernooi te bezoeken, vanwege het zeer uitgebreide kinder- en tienerprogramma.

Heeft u ook interesse om aanwezig te zijn op dit bijzondere evenement, om zo op ludieke wijze uw beste relaties te verrassen? Of misschien om uw product onder de aandacht te brengen bij deze doelgroep door middel van een shop? Laat het ons weten en we informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Polo Brabant
Polo Brabant