Al jaren vaste gast bij Polo Brabant: Theodoor Gilissen Bankiers Eindhoven. Directeur Bart Schellekens toont zich desgevraagd ook een warm pleitbezorger van dit relatie-evenement dat op 17 & 18 juni 2017 voor de achtste keer wordt georganiseerd. Voor zijn private bank biedt Polo Brabant namelijk precies de juiste ambiance waarin ze hun relaties kunnen ontvangen, verwennen én laten netwerken.

 

Toen wij in 2008 startten met Theodoor Gilissen Bankiers in Eindhoven, zijn we direct op zoek gegaan naar een unieke marketingpropositie,” vertelt Bart Schellekens. “Iets nieuws, waarmee we ons onderscheiden. Waarin plaats is voor het bourgondische en dat samengaat met sport en met samenzijn met mensen. Ik kende de bedenkers en organisatoren van dit spektakel – de gebroeders Lei van evenementenbureau BYLEI – en hun plannen voor dit polo-relatie-evenement. Bij de eerste editie dachten we nog ‘laten we het eens proberen’. Dat we sindsdien geen jaar hebben overgeslagen bewijst wel dat we het echt geweldig vinden en heel nuttig.”

Kijk hier voor het hele interview met Bart Schellekens en de Eventmanager: Hele artikel

 

 

Rest artikel

 

“Toen wij in 2008 startten met Theodoor Gilissen Bankiers in Eindhoven, zijn we direct op zoek gegaan naar een unieke marketingpropositie,” vertelt Bart Schellekens. “Iets nieuws, waarmee we ons onderscheiden. Waarin plaats is voor het bourgondische en dat samengaat met sport en met samenzijn met mensen. Ik kende de bedenkers en organisatoren van dit spektakel – de gebroeders Lei van evenementenbureau BYLEI – en hun plannen voor dit polo-relatie-evenement. Bij de eerste editie dachten we nog ‘laten we het eens proberen’. Dat we sindsdien geen jaar hebben overgeslagen bewijst wel dat we het echt geweldig vinden en heel nuttig.”

Polo als relatie-evenement was toen – en is misschien nog wel – relatief onbekend?
“Het klopt dat voetbal- en hockey-evenementen overal worden georganiseerd en polo maar op een paar plekken. Maar dat maakt het juist extra attractief. Daar komt bij: polo is een hele dynamische sport waarbij het niet per se noodzakelijk is om lange tijd naast elkaar te zitten en te focussen op de wedstrijd. Dat mag wel, maar er gebeurt naast het veld nog meer. Er is veel gelegenheid om ontspannen te spreken met je eigen relaties en klanten, maar ook met andere mensen uit verschillende sociale circuits.”

Raad je het andere bedrijven aan om hierheen te gaan?
“Absoluut. Als je het nog niet kent, moet je het echt komen ervaren; ik denk dat je aangenaam verrast bent. Tenzij je níet houdt van een dynamische sport, níet houdt van een goed gesprek, met een goed glas wijn en een lekker hapje erbij, of níet houdt van mensen om je heen. Maar anders klopt het. Of je nu een hightech bedrijf hebt of een grondwerkersbedrijf, als die ingrediënten passen bij jou en je doelgroep, dan past dit evenement bij je.”

Polo Brabant biedt verschillende hospitality-arrangementen aan. Waar heb jij ervaring mee?
“De eerste jaren hadden we onze eigen tafel, daarna huurden we een aantal jaar een hospitality-unit. Soms samen met andere bedrijven die complementair zijn aan ons. Dan krijg je een soort kruisbestuiving: onze klanten zijn interessant voor hun klanten en vice versa. Vorig jaar wilden we iets anders. Een vaste tafel of unit is leuk, maar je bent wat meer gebonden aan die ene plek. Terwijl het leuke van dit evenement juist is dat je je vrijelijk over het gehele terrein kunt bewegen. Voor onze relaties hebben we toen een herkenningspunt gecreëerd: hier staan wij, maar loop vooral lekker rond en geniet van het eten & drinken en de sport, we komen elkaar wel tegen!”

En dit jaar weer van de partij?
“Nou en of, ook al staan we nu aan de vooravond van een fusie met Insinger de Beaufort, een van de oudste private banks in Nederland. We hopen later dit jaar te fuseren, maar daaraan voorafgaand zal Theodoor Gilissen zeker weer aanwezig zijn bij Polo Brabant 2017. Over het of en hoe in 2018 en erna, daar wil ik graag mijn nieuwe collega’s bij betrekken.”

 Meer info Polo Brabant
Datum: 17 & 18 juni 2017
Locatie: Landgoed Eeckenrhoode in Waalre
Organisatie: Evenementenbureau BYLEI Polo Brabant voorziet in verschillende hospitality-arrangementen, maar maatwerk is ook mogelijk. De 2.100 m2 ingerichte luxe hospitality-ruimte kan op 14, 15 & 16 juni exclusief worden gehuurd en is geschikt voor ontvangsten van 700 tot 1.200 gasten. Door: Carla van Elst