Sinds jaren is Art of Living één van de mediapartners van Polo Brabant. Binnenkort, van 28 t/m 31 maart, organiseren zij hun eerste eigen woon- en lifestyle event in Autotron te Rosmalen. Woon- en tuininspiratie op het hoogste niveau. Enkele van de aanwezige exposanten zullen ook bij Polo Brabant hun producten presenteren in één van de shops.

Het magazine ‘the Art of Living’ biedt al sinds 2001 ruimte aan reportages van prestigieuze nieuwbouwprojecten, bijzondere gebouwen en woningen, de nieuwste trends wat betreft interieur en tuinarchitectuur, en is tevens gericht op mode, sieraden, beauty en health. Het magazine wordt in Nederland vijf keer per jaar uitgegeven en sinds 2006 ook in Nederlandstalig België ieder jaar vier keer.

Het doel van het woonevent is om high end particulieren in contact te brengen met professionals op het gebied van wonen en lifestyle. De woonbeurs is onderverdeeld in de thema’s Bouwen & Architectuur, Interieur, Tuinen en Lifestyle. Tijdens het event kun je informatie en inspiratie verwachten van exclusieve woonmerken, interieurdesigners, architecten en vakkundige tuinontwerpers. Maar ook luxe auto’s, exclusieve sieraden, exotische reizen en culinaire hoogstandjes zullen te zien zijn op het event in Rosmalen.

Polo Brabant wenst haar partner The Art of Living ontzettend veel succes toe bij de eerste editie van hun eigen woon- en lifestyle event. Ongetwijfeld de perfecte plek welke alle mogelijkheden zal bieden voor een ontspannen ontmoeting tussen vraag en aanbod. Dat er hierna nog vele edities mogen volgen.

Voor meer informatie over het event, zie de website van Art of Living.

THE ART OF LIVING | EVENT
THE ART OF LIVING | EVENT
THE ART OF LIVING | EVENT