A Sunny Sunday @ the Business Finals betekent een bijzondere middag op Landgoed Eeckenrhoode. Een middag waar je laat onderdompelen in de speciale wereld van verwondering, verrassing en verleiding. Proeven van een op en top verzorgde bourgondische leefstijl en genieten van de spectaculaire finalewedstrijden. Dat is Polo Brabant. 

Sunny Sunday 
De polo-zondag wordt geroemd om de fijne atmosfeer en de zakelijke doch familiaire ambiance. Een heerlijke middag om eens rond te kijken in het Polo Brabant Paviljoen, ingericht met stijlvolle loges, sfeervolle tafels, kinderattracties, lifestyle shops en urban foodcourts. Bovendien zijn de weergoden ons vrijwel altijd goed gezind! 

Spectaculaire finales 
De zondag staat garant voor sensatie. Het hoefgetrappel, stijgende adrenaline, het geluid van de mallet die de bal raakt en briesende paarden. Je voelt je één met het paard en de speler wanneer die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u aan je voorbijrazen. Ervaar zelf hoe de twee beste teams de strijd aangaan in de zenuwslopende Polo Business Finale. Het hoogste niveau polo in Nederland is hier te zien. 

Ontmoeten 
Polo Brabant is uiteraard ook interessant vanwege het netwerk(en). Er komt een goede mix van Brainportenaren, bestuurders, ondernemers en gelijkgestemde particulieren. Je fêteert je beste relaties, je praat bij en legt nieuwe contacten, in een compleet ontspannen sfeer. Dit terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderdorp met volop entertainment. 

Het artikel gaat verder na de fotoreportage…

“POLO IS SNELLER DAN HOCKEY, RUIGER DAN RUGBY & SEXIER DAN GOLF”

Kinderdorp
Ieder jaar staan de kinderen te trappelen om lekker te kunnen ravotten in het kinderdorp. Onder professionele begeleiding beleven kinderen tussen 3 en 14 jaar met vele leeftijdsgenootjes de dag van hun leven. Van schminken, ponyrijden, skelterraces tot het spelen van high tech games.

Op stallentour 
Neem een kijkje bij de stallen op het landgoed en zie hoe de polopaarden worden verzorgd en klaargemaakt voor de wedstrijden. Dat is al een belevenis op zich. Kom letterlijk in contact met deze ‘ruige’ paarden en spelers. Laat je uitgebreid informeren door een ‘groom’ (Argentijnse paardenverzorger) of polospeler over het leven van een polopaard, de uitrusting en de belangrijkste spelregels. 

Food & drinks 
Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de heerlijke koude dranken, smaakmakende hapjes en kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’. Plan je ‘eigen polo-proeverij’. 

Hipste trends 
Polo Brabant weet steeds weer te verrassen. Wat dacht je van een nieuwe beleving? Het sanitair van Geberit, met de nieuwste AquaCleans? Een ervaring die velen nog niet meegemaakt hebben! Of de complete buitenkookstudio onder leiding van chef Guy Weyts met tal van OFYR-vuurschalen waar allerlei bijzondere gerechten op getoverd worden. Of de twintig speciaal geselecteerde shops die hun unieke producten met eigen verhalen presenteren. 

Zomerfeest 
Na de finale start de Polo Sunny Sunday Party voor alle gasten en spelers. Een zeer feestelijk samenzijn in het centrale gedeelte van het Polo Brabant Paviljoen met een verrassend optreden van Sonny’s Inc met vrienden. Afgesloten met de prijsuitreiking van de Polo Brabant Cup aan de winnaars van de finale. 

Verrassend einde 
Na de prijsuitreiking komt misschien wel het meest ontroerende moment van deze dag vól topmomenten. Om klokslag 19.15 uur is er even geen honderdkoppig personeel aan het werk. Dit moment is namelijk hún moment. De jaarlijkse groepsfoto wordt gemaakt en er wordt een welverdiend glas bubbels gedronken, als dank voor de onvermoeibare energie en continue glimlach. Dus even geen bediening! Traditie is traditie. 

Kortom: kom! 
Steeds meer mensen en bedrijven zijn geïnteresseerd geraakt in dit spectaculaire weekend. De organisatie heeft de afgelopen jaren tienduizenden mensen laten kennismaken met de meeslepende wereld van ruigheid en elegantie. Dit alles op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode.