DE VORST IS EINDELIJK VERDWENEN. De bladeren groeien weer aan de bomen, nieuwe knoppen ontluiken aan planten, de vogels fluiten vrolijker, de lucht lijkt frisser en zelfs lekkerder te ruiken. Kortom het begin van het poloseizoen is er weer. Althans bijna. Van mei tot en met september denderen teams weer ergens over de grote velden. Elk weekend is er in Europa een spectaculair toptoernooi. Polo Brabant behoort in Nederland als enige toernooi tot deze categorie.

Ook de prachtige weides van Landgoed Eeckenrhoode komen langzaam weer in bloei te staan. De paarden zijn als een kind zo blij weer naar buiten te mogen. Het gras wordt gemaaid. En de polospelers beginnen weer volop met trainen. Ook komend jaar zal Polo Brabant met zijn ideale combinatie tussen business, sport en hospitality terug te vinden zijn in deze schitterende ambiance. In het eerste zomerweekend van 2019 staat hier alles in teken van het tweedaagse evenement. Een ware sportieve happening, met een prachtig randprogramma.

Polo Brabant biedt naast polo als spectaculaire sport om naar te kijken, nog een boel meer. Zo kent het toernooi een uniek platform voor bedrijven om zich te profileren in de vorm van een bijzonder ontvangst, merk positionering en/ of het ontmoeten van gelijkgestemden (uit de regio). Gastvrijheid van wereldniveau. Alles draait om beleving. Het oproepen van emoties, het prikkelen van zintuigen en het scheppen van unieke ervaringen. Een concept dat net even anders is; vernieuwend, verrassend en kwalitatief hoogstaand. Polo Brabant is het ultieme (business)evenement van Nederland, waarbij u en uw gasten niets te kort zullen komen. Een onvergetelijke dag samen zijn. Dat is de garantie die wij u bieden.

KLIK HIER VOOR DE POLO BROCHURE 2019

Laat ons weten welk arrangement het beste bij u past en dan ontvangen wij u en uw gasten graag in Waalre.

KLIK HIER VOOR ONZE ARRANGEMENTEN
Meer nieuws