Op 17 en 18 juni is Schaap en Citroen samen met Leon Martens Juweliers voor de tweede maal trotse Silver Partner van Polo Brabant. Schaap en Citroen Juweliers is de exclusieve retailer van Hublot in Nederland. Het relatief jonge Zwitserse horlogemerk Hublot associeert zich graag met sport en is aldus wederom aanwezig met een stand op Polo Brabant.

Schaap en Citroen Juweliers en de paardensport kennen een rijke historie. Al vele jaren is Schaap en Citroen Juweliers nauw verbonden aan verschillende polowedstrijden in Nederland, zoals de Summer Polo, de City Polo Maastricht, de Museumpleinpolo in Amsterdam en Polo Brabant. Voorts is Schaap en Citroen Juweliers sponsor van Eventing onder de vlag van de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond).

Polo Brabant is het polo evenement van deze zomer in Noord-Brabant. Polo is een waanzinnige sport waarbij de ruiters en hun paarden het uiterste van elkaar vergen, hetgeen altijd voor spektakel zorgt. Graag nodigt Schaap en Citroen Juweliers en Hublot u uit om kennis te maken met deze dynamische sport, die altijd een belevenis is om te zien.

[envira-gallery id=”4113″]