Business Finals

ZONDAG 21 JUNI

Op zondag 21 juni starten vanaf 14:00 uur de zenuwslopende Polo Brabant Business Finals. Deze zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk effectief netwerken en topsport centraal staan. De zondag is ideaal om met uw gezin Polo Brabant te bezoeken. Er is namelijk een uitgebreid ‘Kinderdorp’, welke ieder jaar opnieuw onder professionele begeleiding van Custom Made Events staat. Uw kinderen genieten dus net als u volop van een dagje Polo Brabant.

Het reusachtige Polo Brabant Paviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar de wedstrijden zullen plaatsvinden. De spectaculaire Business Finals in combinatie met de gemoedelijke sfeer van deze zondag, creëren de ideale omgeving om doeltreffend te kunnen netwerken met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten. Op hoog niveau zaken en vertier combineren.

Direct na de wedstrijd zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Altijd weer een memorabel moment voor de polospelers, referees, medewerkers en bezoekers. De zondag zal worden afgesloten met een ontspannen Polo Summer After Borrel. Een hartelijke proost samen met alle aanwezige deelnemers.

Polo Summer After Borrel - Polo Brabant
Business Finals - Polo Brabant
Zondag 21 juni - Polo Brabant

Zondag 21 juni

14.00 uur Ontvangst gasten
14.45 uur Toernooiwelkom en polodemonstratie
14.55 uur Teampresentatie
15.00 uur Polo Semi Final
16.00 uur Treading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.25 uur Teampresentatie
16.30 uur Polo Match Final
18.00 uur Polo Brabant Cup Prijsuitreiking
vanaf 18.30 uur Informele Polo Summer After Borrel…

Alle arrangementen ‘all inclusive’

  • Vip tafel aan het veld 6 personen | € 1.100,-

  • Vip tafel in het Paviljoen 10 personen | € 1.950,-

  • Company Loge 32 personen | € 6.950,-

  • Company Loge 16 personen | € 3.575,-
    Gedeelde loge met ander bedrijf.

  • Entreekaart € 95 per volwassene
    Kinderen van 10 t/m 17 jaar:  € 35 per kind

  • Kinderen tot 10 jaar:   gratis entree (onder begeleiding)

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

ZONDAG 21 JUNI | GEMOEDELIJK, INFORMEEL & EFFECTIEF NETWERKEN

Polo Summer After Borrel - Polo Brabant
Zondag 21 juni - Polo Brabant
Business Finals - Polo Brabant

RESERVEER

Polo Brabant is uitgegroeid tot het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polotoernooien ter wereld, als het draait om hospitality. Op 20 & 21 juni 2020 zal de volgende editie van Polo Brabant plaatsvinden. Zoekt u ook een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan? Wees dan snel voor de best beschikbare plaatsen! Wij hopen ook u en uw gasten te mogen verrassen en verwonderen op Polo Brabant 2020.

Contact ons voor de beste plaatsen in 2020!

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer naar of boek alvast de beste beschikbare plaatsen voor de editie van 20 en 21 juni 2020.

CONTACT ONS

ONTDEK DE FASCINERENDE WERELD VAN POLO

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland van internationale klasse waarbij het bedrijfsleven uit de Brainportregio en haar relaties samenkomen. Het biedt een unieke beleving en warm ontvangst, met partners en eventueel kinderen, op stijlvolle wijze. Niet voor niets groeit dit prachtige evenement elk jaar en begroeten we jaarlijks weer nieuwe bedrijven. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken. Het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten.

BEZOEKERSPROFIEL ZONDAG 21 JUNI

De zondag heeft een iets ‘rustigere’ insteek dan de zaterdag, wat u de gelegenheid biedt om doeltreffend te kunnen netwerken met veelal succesvolle gelijkgestemden; Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familiebedrijven of MKB bedrijven uit de Brainport regio, bestuurders Brabantse gemeenten, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.