ZONDAG 23 JUNI

Zondag2019-02-11T17:29:15+00:00

Brabant Finals

ONTDEKKEN, ONTMOETEN EN GENIETEN

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk ontmoeten en sport centraal staan. Uiteraard is de inhoud van de diverse arrangementen  grotendeels gelijk aan de zaterdag. Het zal u aan niets ontbreken. Omstreeks  16.30 uur zal de finale gespeeld worden, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.  Altijd een memorabel moment. Polo Brabant, een niet te missen evenement.

Zondag 23 juni

14.00 uur Ontvangst gasten
14.45 uur Toernooiwelkom en teampresentatie
15.00 uur Semi Finals
16.00 uur Treading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.30 uur The Finals
18.00 uur Polo Brabant Cup Prijsuitreiking
19.00 uur Einde Brabant Finals

Arrangementen 

  • Vip tafel aan het veld 6 personen | € 1.100,-

  • Vip tafel in het Paviljoen 10 personen | € 1.950,-

  • Company Loge 32 personen | € 6.950,-

  • Company Loge 16 personen | € 3.575,-
    Gedeelde loge met ander bedrijf.

RESERVEER HIER >
Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.
KLIK HIER VOOR DE POLO BROCHURE 2019

ONTDEK DE WERELD VAN POLO

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland van internationale klasse waarbij het bedrijfsleven en haar relaties samenkomen. Het biedt een unieke beleving en warm ontvangst, met partners en eventuele kinderen, op stijlvolle wijze. Niet voor niets groeit dit prachtige evenement elk jaar en begroeten we jaarlijks weer nieuwe bedrijven. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken. Het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten. Ook voor de polospelers is Polo Brabant het mooiste feest van het jaar.

BEZOEKERSPROFIEL

Veelal gelijkgestemden; succesvolle Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familie- en groot bedrijf, Brabants MKB, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, lokale bestuurders Brabantse gemeenten, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

De zondagmiddag is ideaal om met het gezin de polo te bezoeken, een uitgebreid kinder- en tienerprogramma.

Deel ons
Deel ons niet