Business Finals

GEMOEDELIJK, INFORMEEL en EFFECTIEF NETWERKEN

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk effectief netwerken en topsport centraal staan. Op een prachtig landgoed met goede faciliteiten. Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden. Op hoog niveau zaken en vertier te combineren.

In vergelijking met de zaterdag is de zondag met de spectaculaire Business Finals natuurlijk de kers op de taart. In combinatie met de gemoedelijke sfeer, die er in de praktijk voor zorgt dat op de zondag veel business professionals samen met het gezin komen, creëert dit de ideale omgeving om doeltreffend te kunnen netwerken met gelijkgestemden.

De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’.

Direct na de wedstrijd zal de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Altijd weer een memorabel moment voor de polospelers, referees, medewerkers en bezoekers. De avond sluit af met een ontspannen Polo Zomer after-borrel. Een hartelijke proost samen na de ‘match’ op de tiende editie van Polo Brabant.

Zondag 23 juni

14.00 uur Ontvangst gasten
14.45 uur Toernooiwelkom en polodemonstratie
14.55 uur Teampresentatie
15.00 uur Polo Semi Final
16.00 uur Treading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.25 uur Teampresentatie
16.30 uur Polo Match Final
18.00 uur Polo Brabant Cup Prijsuitreiking
vanaf 18.30 uur Informele Polo Summer After Borrel…

Alle arrangementen ‘all inclusive’

  • Vip tafel aan het veld 6 personen | € 1.100,-

  • Vip tafel in het Paviljoen 10 personen | € 1.950,-

  • Company Loge 32 personen | € 6.950,-

  • Company Loge 16 personen | € 3.575,-
    Gedeelde loge met ander bedrijf.

  • Entreekaart € 95 per volwassene
    Kinderen van 10 t/m 17 jaar:  € 35 per kind

  • Kinderen tot 10 jaar:   gratis entree (onder begeleiding)

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

Contact ons of koop direct uw tickets

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer snel naar de laatste en beste beschikbare plaatsen op zondag. Via de rode button koopt u direct losse entreetickets.

CONTACT ONS
LOSSE TICKETS KOPEN

EFFECTIEF NETWERKEN IN EEN GEMOEDELIJKE SFEER

De zondag bij Polo Brabant is ideaal voor de diegenen die in informele sfeer zeer effectief willen kunnen netwerken met interessante gelijkgestemden. Het hoogtepunt van het weekend is natuurlijk de Business Finals, een zenuwslopende strijd tussen de twee overgebleven beste teams. Net zoals op zaterdag zal het fameuze kinderdorp weer onderdeel zijn zodat u ook met uw gezin een dagje kunt genieten van dit spektakel. En dit allemaal all-inclusive: het zal u aan niets ontbreken!

BEZOEKERSPROFIEL

De zondag heeft een iets ‘rustigere’ insteek dan de zaterdag, wat u de gelegenheid biedt om doeltreffend te kunnen netwerken met veelal succesvolle gelijkgestemden; Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familiebedrijven of MKB bedrijven uit de Brainport regio, bestuurders Brabantse gemeenten, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.