Polo Brabant Night

ZATERDAG 20 JUNI

Op zaterdag 20 juni tussen 17.00 en 23.30 uur is er de inmiddels befaamde Polo Brabant Night, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige avond uit. Kijkend naar twee spectaculaire polowedstrijden, ondertussen uw gasten fêteren en eindigen met een fantastisch feest. Dit alles onder genot van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes bereid vanuit de ‘urban food courts’.

Op de zaterdag start om 21.30 uur de Polo After Party voor alle gasten en spelers. Een zeer  feestelijk samenzijn in het centrale gedeelte van het Polo Brabant Paviljoen met verrassende optredens. Zeker is de aanwezigheid van Sonny’s Inc. die de avond spectaculair zal eindigen.

Zaterdag 20 juni - Polo Brabant
Zaterdag 20 juni - Polo Brabant
Polo Matches - Polo Brabant

Zaterdag 20 juni

17.00 uur Ontvangst gasten
17.45 uur Toernooiwelkom en polodemonstratie
17:55 uur Teampresentatie
18.00 uur Polo Match 1
19.00 uur Treading In (pollen aantrappen op het poloveld)
19:25 uur Teampresentatie
19.30 uur Polo Match 2
21.15 uur Einde officieel programma
21.30 uur Polo After Party met o.a. Sonny’s Inc.
23:30 uur Einde

Arrangementen 

 • Entreeticket Polo Brabant | € 115,-

 • Vip tafel aan het veld 6 personen | € 1.200,-

 • Vip tafel in het Paviljoen 10 personen | € 2.300,-  

 • Company Loge 32 personen | € 7.250,-  

 • Halve Company Loge 16 personen | € 3.725,-  
  Gedeelde loge met ander bedrijf.

 • Entreekaart € 115 per volwassene
  Kinderen van 10 t/m 17 jaar:  € 35 per persoon

 • Kinderen tot 10 jaar:   gratis entree (onder begeleiding)

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

ZATERDAG 20 JUNI | EEN GEWELDIGE POLO AVOND

Polo After Party - Polo Brabant
Polo Matches - Polo Brabant
Polo After Party - Polo Brabant

RESERVEER

Polo Brabant is uitgegroeid tot het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polotoernooien ter wereld, als het draait om hospitality. Op 20 & 21 juni 2020 zal de volgende editie van Polo Brabant plaatsvinden. Zoekt u ook een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan? Wees dan snel voor de best beschikbare plaatsen! Wij hopen ook u en uw gasten te mogen verrassen en verwonderen op Polo Brabant 2020.

Contact ons voor de beste plaatsen in 2020!

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer naar of boek alvast de beste beschikbare plaatsen voor de editie van 20 en 21 juni 2020.

CONTACT ONS

ONTDEK DE FASCINERENDE WERELD VAN POLO

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland van internationale klasse waarbij het bedrijfsleven uit de Brainportregio en haar relaties samenkomen. Het biedt een unieke beleving en warm ontvangst, met partners en eventueel kinderen, op stijlvolle wijze. Niet voor niets groeit dit prachtige evenement elk jaar en begroeten we jaarlijks weer nieuwe bedrijven. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken. Het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten. Ook voor de polospelers is Polo Brabant het mooiste feest van het jaar.

BEZOEKERSPROFIEL ZATERDAG 20 JUNI

Veelal gelijkgestemden; succesvolle Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familie- en groot bedrijf, Brabants MKB, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, lokale bestuurders Brabantse gemeenten, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

De zaterdag is door het programma informeler van karakter dan de zondagmiddag en wordt vooral bezocht door volwassenen.