Toptoernooi op Nederlandse bodem

Van mei tot en met september denderen ’s werelds beste polo teams weer fanatiek over de grote grasvelden. Elk weekend is er in Europa een spectaculair toptoernooi, Polo Brabant behoort in Nederland als enige toernooi tot deze categorie. In een prachtige ambiance heeft Polo Brabant met haar hartelijke formule een vaste plaats op de wedstrijdkalender verworven.

Brabantse gastvrijheid in een schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden.  De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’.

Polo Brabant

Op de zaterdag is er de inmiddels befaamde “Polo Brabant Night”, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige middag en avond uit, eindigend in een fantastisch feest.

De zaterdag heeft een ietwat triomfanterijkere insteek dan de zondag.

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin doeltreffend zakelijk netwerken en topsport centraal staan. Ideaal om contact te leggen met interessante gelijkgestemden, zoals omvangrijke (netwerk)partijen, innovatieve ondernemers, grote organisaties met maatschappelijk belang, het provincie/gemeente bestuur, wethouders en dergelijke.

Zaterdag 20 juni

17.00 uur Ontvangst gasten
17.45 uur Welkomstwoord en teampresentatie
18.00 uur Polo Match 1
19.00 uur Treading In (pollen aantrappen)
19.30 uur Polo Match 2
21.15 uur Einde officiële programma
21.30 uur Aanvang ‘Polo After Party’
met o.a. SONNY’S INC
23.30 uur Einde ‘Polo After Party’

Lees hier meer over het programma op ZATERDAG.

Zondag 21 juni

14.00 uur Ontvangst gasten
14.45 uur Toernooiwelkom en teampresentatie
15.00 uur Semi Finals
16.00 uur Treading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.30 uur The Finals
18.00 uur Polo Brabant Cup Prijsuitreiking
vanaf 18.15 uur Polo Zomer After Borrel ……

Lees hier meer over het programma op ZONDAG.

KLIK HIER VOOR HET POLO MAGAZINE JUNI 2019

Ontdek de fascinerende wereld van polo

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland van internationale klasse waarbij het bedrijfsleven en haar relaties samenkomen. Het biedt een unieke beleving en warm ontvangst, met partners en eventuele kinderen, op stijlvolle wijze. Niet voor niets groeit dit prachtige evenement elk jaar en begroeten we jaarlijks weer nieuwe bedrijven. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken. Ook voor de polospelers is Polo Brabant het mooiste feest van het jaar.

De bezoeker

De bezoekers komen niet alleen van de grote (technology) bedrijven, bestuurders of MKB bedrijven. Ook non-profit organisaties halen op meerdere fronten profijt uit een dagje Polo Brabant. Business, sport en hospitality samengebracht in één evenement, dat perfect dient om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots delen met uw opdrachtgevers, uw leveranciers en uw eigen team. Polo Brabant is het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten.

Het profiel

Veelal gelijkgestemden; succesvolle Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familie- en groot bedrijf, Brabants MKB, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, lokale bestuurders Brabantse gemeenten, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.