Het POLO Magazine!

Het magazine, dat een paar keer per jaar verschijnt, verhaalt over sport en business in de Brainportregio en uiteraard over van de laatste ontwikkelingen rondom Polo Brabant. Het blad is een fijne mix van boeiende artikelen, persoonlijke interviews, interessante achtergronden, mooie vormgeving en advertenties.

Iedereen die bij Polo Brabant is geweest kent het relaxte netwerk, de prettige atmosfeer en de geroemde gastvrijheid. Polo is een lifestyle, een way of life, waarin je je snel thuis voelt. Het bedrijfsleven, ondernemers, bestuurders, andere professionals en ook de vele pololiefhebbers spreken we graag aan met dit magazine.

Ook ontvangen?

Mail ons je via onderstaand formulier je gegevens naar info@polobrabant.nl, zodat de volgende editie van het POLO Magazine direct na verschijnen op je deurmat ligt.

Wil je een eerdere editie ontvangen? Laat het ons dan ook weten, dan sturen we deze naar je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Editie december 2019

In deze editie van het POLO Magazine weer leuke en verrassende verhalen. In de rubriek ‘HOESTERNOUMEE?’ gaat Bourgondiër Jos van Riel weer in gesprek met een ‘persoonlijkheid uit de regio’, deze keer Bart Schellekens. We laten weer enkele bijzondere deelnemers en partners aan het woord zoals Leo en Lillian van Berkel, eigenaren van het prachtige Landgoed Eeckenrhoode waar we al jaren te gast zijn, Richard Kluijtmans van Mansveld Techniek en de Argentijnse Nederlander met ‘polobloed’ Robert van Santen. Ook lees je weer een leuke column van ‘de clubmanager’ Lex van Berkel, uitgekozen tot polospeler van het jaar 2019.

POLO Magazine - DECEMBER 2019

Editie december 2019

Oktober’19

Cover POLO Magazine Oktober 2019

Bekijk de editie oktober 2019

Juni’19

Polo Brabant Magazine 2019

Bekijk de toernooi-editie 2019

Toernooi editie

Rondom Polo Brabant op 20 & 21 juni, zal er wederom Special Tournament Edition van het POLO Magazine uitkomen. Het magazine wordt dan verspreid in de loges, op de VIP tafels en openbare plekken in het Paviljoen. Ook wordt het aan het eind van beide dagen uitgedeeld aan de bezoekers die richting huis gaan. Uiteraard wordt deze ook toegestuurd aan de aangemelde personen van POLO Magazine. Mocht je alvast interesse hebben om in deze “Special Tournament Edition” te staan, neem ook dan contact op met de organisatie.

Algemeen

Gratis verkrijgbaar!

Mail nu je NAW gegevens naar info@polobrabant.nl, zodat de volgende editie van het POLO Magazine direct na verschijnen op je deurmat ligt. Wil je een eerdere editie hebben, laat het ons dan ook weten, dan sturen we deze naar je op.

Verspreiding

Het magazine is niet verkrijgbaar in de winkel. POLO Magazine wordt enkel persoonlijk op naam verstuurd. Het blad wordt automatisch verspreid onder alle verbonden partners en deelnemers. Ook zal het een eigen plek veroveren op de lees- en salontafels.

Verschijning

Het magazine zal eens per drie maanden verschijnen, te weten (ov): 8 oktober 2019, 21 december 2019, 21 maart 2020 en 20 juni (toernooi-editie)

Copyright

Er mogen geen gedeeltelijke of gehele bijdragen uit het magazine gekopieerd of gereproduceerd worden zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie.

Prijs advertentie of redactioneel

Advertentie 1/1 pagina: €225,- ex. btw en opmaak. Optioneel kan tegen meerprijs de opmaak door organisatie verzorgd worden. Toeslag C2, C3, C4 in overleg

Advertentie/ artikel 2/1 pagina: € 450 ex btw. Zelf aanleveren van foto en tekst. Opmaak door organisatie in stijl magazine. Een journalist/ tekstschrijver via organisatie is € 175.

Artikel 4/1 pagina: € 700 ex btw. Een journalist/ tekstschrijver zal door organisatie geleverd worden.

Aanleverspecificaties

Netto 1/1 pagina 230 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 1/1 advertentie : 233 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens.

Netto 2/1 pagina (spread) 460 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 2/1 advertentie : 466 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens.

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.