POLO CLINIC

Hoefgetrappel, adrenaline die door je lichaam giert, het geluid van de mallet die de bal raakt, briesende paarden; je voelt je één met je paard als je in volle galop de lijn van de bal volgt, terwijl je achterna gezeten wordt door zeven andere spelers te paard, word je gehooked, van de bal afgereden of ga je scoren?! Heb jij ooit wel eens ervan gedroomd om voor even polospeler te zijn? Wij kunnen deze droom snel laten uitkomen…

Voor groepen of individueel organiseert Polo Club Waalre polo clinics en polo lessen waarbij u de beginselen van de polosport worden geleerd en uiteindelijk een heuse wedstrijd wordt gespeeld. De inhoud van het programma of les wordt afgestemd op de individuele ervaring van de deelnemer(s).

Tijdens de polo clinic komen onder andere aanbod: de slagtechnieken m.b.v. een footmallet, rijtechnieken t.b.v. controle van het  polopaard,  uitrusting van speler en paard, het paard opzadelen; stick and ball oefeningen (in galop de bal slaan), de spelregels en uiteindelijk het spelen van oefenwedstrijden. Enige paardrijervaring is meegenomen maar geen pré.

Uiteraard is voor en na de polo clinic elke vorm van versnapering mogelijk, bijvoorbeeld na afloop genieten van een echte Argentijnse Asado (BBQ). De polo clinic vastleggen door een professionele fotograaf  is mogelijk.

Basis voorwaarden voor deelname aan een polo clinic:

  • Deelnemers moeten de basisbeginselen van het paardrijden onder de knie hebben (voorkeur)
  • Het dragen van een polo helm of cap, laarzen of schoeisel met een lage hak is verplicht,
  • Deelnemers zijn verplicht de instructie op te volgen van de aanwezige polo professionals,
  • Deelnemers zijn verplicht WA te verzekeren en deelname is geheel op eigen risico

Wilt u meer informatie over het volgen van een polo clinic neem dan contact op via lexvberkel@live.nl. Prijzen zijn vanaf € 150,- p.p excl btw. Optioneel te bespreken is een lunch/ asado en drankjes of een op maat gemaakt randprogramma.

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.com.