Hoefgetrappel… adrenaline die door je lichaam giert… het geluid van de mallet die de bal raakt… briesende paarden; je voelt je één met je paard, als je in volle galop de lijn van de bal volgt, terwijl je achterna gezeten wordt door zeven andere spelers te paard. Word je gehooked, van de bal afgereden of ga je scoren?

Heb je ooit wel eens ervan gedroomd om voor even polospeler te willen zijn? Wij kunnen deze droom snel laten uitkomen.

Voor groepen of individueel organiseert Polo Club Waalre clinics en polo lessen waarbij u de beginselen van de polosport worden geleerd en uiteindelijk een heuse wedstrijd wordt gespeeld. De inhoud van het programma of les wordt afgestemd op de individuele ervaring van de deelnemer(s).

Aan bod komen onder andere: de slagtechnieken m.b.v. een footmallet, rijtechnieken t.b.v. controle van het  polopaard,  uitrusting van speler en paard, het paard opzadelen; stick en ball oefeningen (in galop de bal slaan), de spelregels en uiteindelijk het spelen van oefenwedstrijden. Enige paardrijervaring is meegenomen maar geen pré.

Uiteraard is voor en na de clinic elke vorm van versnapering mogelijk bijvoorbeeld na afloop genieten van een echte Argentijnse Asado (BBQ). Ook de clinic vastleggen door een professionele fotograaf  is mogelijk.

Basis voorwaarden voor deelname:

  • Deelnemers moeten de basisbeginselen van het paardrijden onder de knie hebben (voorkeur);
  • Het dragen van een polo helm of cap, laarzen of schoeisel met een lage hak is verplicht;
  • Deelnemers zijn verplicht de instructie op te volgen van de aanwezige polo professionals;
  • Deelnemers zijn verplicht WA te verzekeren en deelname is geheel op eigen risico.

Wilt u meer informatie over het volgen van een Polo Clinic neem dan contact op Lex van Berkel, één van de polospelers op de poloclub, via zijn mail lexvberkel@live.nl . Prijzen vanaf € 150,- p.p excl btw. Optioneel te bespreken is een lunch/ Asado en drankjes.