P E R S B E R I C H T
Eindhoven, 3 mei 2017

100% mooi weer garantie bij POLO Brabant op 17 en 18 juni.

Alweer voor de achtste keer organiseert BYLEI, in samenwerking met Polo Club Waalre, dit grootste polo-evenement van de Benelux. Het biedt de kans om in een bijzondere ambiance in stijlvolle, Brabantse gastvrijheid, samen te zijn met relaties, teams of vrienden met partners en kinderen. Een memorabele synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken.

Paardenhoeven die de grond laten dreunen, vliegende ballen, (soms) vloekende spelers, typisch Engels commentaar door coach en speler Jan-Erik Franck, pollenstampen –vergeet die hoge hakken – , en vooral genieten. Dat zijn de ingrediënten voor een perfecte dag ontmoeten bij Polo Brabant in Waalre op 17 en 18 juni. Polo Waalre werd Polo Brabant en dit jaar voor het eerst met 100% mooi weer garantie!

100% mooi weer garantie
Het evenement werd eerder georganiseerd onder de naam Polo Waalre. Die naamsverandering werd dit jaar doorgevoerd omdat BYLEI een Brabant-breed evenement wil vertegenwoordigen. Ook nieuw is de overkapping van alle hospitality units. Dat betekent 100% mooi weer garantie! In het dak zitten transparante zeilen die er bij mooi weer uitgehaald worden. Binnen wordt dan buiten. Met fijn, natuurlijk licht en zon als het mooi weer is. De overkapping biedt ruimte aan maar liefst 1200 mensen en daardoor ook de gelegenheid, voorafgaand aan het polo-evenement, voor het houden van meetings, lifestyle-events, privé-ontvangst of congres.

Catharina Ziekenhuis
Het zijn niet alleen grote ondernemingen, bestuurders of MKB-bedrijven die Polo Brabant bezoeken. Ook een non-profit organisatie als het Catharina Ziekenhuis is aanwezig. “Wij zijn een non-profitorganisatie die vanuit die gedachte het vak uitoefent om mensen beter te maken in ons Hart- en vaatcentrum”, zegt cardiothoracaal chirurg drs. F.J. (Joost) ter Woorst. “Naast patiënten hebben we de naar ons verwijzende cardiologen als klant. Daar willen we, net als ieder ander bedrijf dat met klanten doet, een goede band mee opbouwen. Daarom doen we aan marketing en communicatie. Een van de onderdelen daarvan is elkaar sociaal ontmoeten. Polo Brabant is een mooi event waar we onze cardiologen kunnen uitnodigen. Het is een verwendag en we spreken elkaar daar op een andere manier. Lekker eten en drinken in een unieke ambiance, met leuke mensen en ook nog eens mooi potje polo kijken. Reden genoeg om dit jaar ook weer mee te doen.”

Arrangementen
Er zijn voor beide dagen verschillende arrangementen beschikbaar; de Company Loge heeft een bar en een eigen terras aan het poloveld. Een VIP Tafel Veld arrangement biedt een centrale plaats direct aan het veld. De VIP Tafel Paviljoen is stijlvolle statafel met krukken in het overdekte paviljoen aan het veld. Uiteraard zijn er ook losse entreekaarten verkrijgbaar waarbij de bezoeker toegang heeft tot de openbare areas.

Polo Brabant: 17 en 18 juni 2017

Landgoed Eeckenrhoode Waalre

Meer informatie: www.polobrabant.nl/

Noot voor de redactie: Meer info via Lei Willems: 040 245 88 49
https://www.polobrabant.nl/pers/ voor highres foto’s en brochure

Graag nodigt BYLEI je uit voor een PERSMOMENT tijdens Polo Brabant.

Je bent welkom om zondag 18 juni om 16.30 op Landgoed Eeckenrhoode in Waalre.