Authentiek en ambachtelijk. Daar staat het bedrijf Peaky Hats voor. Een bedrijf dat eventstyling en entertainment levert op bijzondere wijze. Koning in het leveren van gepassioneerde barbiers, schoenpoetsers, sigarenrollers, ‘butchers’ en ga zo maar door. Door passie, liefde voor het vak en écht oud vakmanschap gedreven. Komend jaar zijn ook zij aanwezig op Polo Brabant.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong puur en alleen bij die vakmanschappen. Daaruit voortgekomen is een bedrijf welke door jarenlange ervaring en het werken met de mooiste en beste producten weet hoe klanten te enthousiasmeren. Door de kwaliteit en service te leveren, zorgen zij met meerdere concepten voor de juiste sfeer voor ieder event.

Komende editie van Polo Brabant zal dit markante merk zich profileren binnen in het polopaviljoen. De mannelijke gasten van het evenement kunnen zich heerlijk laten verwennen door de aanwezige barbier. Ook is er de ruimte om een exclusieve whisky proeverij te genieten. Peaky Hats hoopt als Special Partner van Polo Brabant u te verwelkomen op het event.

Meer nieuws