WAALRE – Polo Brabant wordt dit weekend voor de achtste keer gehouden op Landgoed Eeckenrhoode in Waalre. Het is dan weer twee dagen genieten van het grootste polo-evenement van de Benelux.

Polo Club Waalre is de organisator achter dit evenement. Het toernooi biedt de kans om in een bijzondere ambiance in stijlvolle, Brabantse gastvrijheid, samen te zijn met relaties, teams of vrienden met partners en kinderen.

Het evenement werd eerder georganiseerd onder de naam Polo Waalre. Die naamsverandering werd dit jaar doorgevoerd omdat medeorganisator BYLEI een Brabant-breed evenement wil vertegenwoordigen. Ook nieuw is de overkapping die op het terrein is geplaatst. Dat betekent 100% mooi weer garantie. In het dak zitten transparante zeilen die er bij mooi weer uitgehaald worden. Binnen wordt dan buiten. Met fijn, natuurlijk licht en zon als het mooi weer is. De overkapping biedt ruimte aan 1.200 mensen en daardoor ook de gelegenheid, voorafgaand aan het polo-evenement, voor het houden van meetings, lifestyle-events, privé-ontvangst of congres.

Het zijn niet alleen grote ondernemingen, bestuurders of MKB-bedrijven die Polo Brabant bezoeken. Ook een non-profit organisatie als het Catharina Ziekenhuis is aanwezig. “Wij zijn een non-profitorganisatie die vanuit die gedachte het vak uitoefent om mensen beter te maken in ons Hart- en vaatcentrum”, zegt chirurg Joost ter Woorst. “Naast patiënten hebben we de ook cardiologen als klant. Daar willen we, net als ieder ander bedrijf dat met klanten doet, een goede band mee opbouwen. Polo Brabant is een mooi event waar we onze cardiologen kunnen uitnodigen. Het is een verwendag en we spreken elkaar daar op een andere manier.”

Kijk voor meer informatie, entreekaarten en de verschillende arrangementen op de website.

Geraadpleegd via: weekdagblad de Schakel