Polo Brabant verwelkomt graag Open Line als nieuwe deelnemer. Ze zullen in een eigen loge haar relaties ontvangen op zondag 18 juni.

Open Line ondersteunt en adviseert klanten bij het ontwerpen, bouwen en beheren van veelal complexe en duurzame ICT-projecten. Het Managed Services concept van Open Line biedt daarnaast een complete set aan Smart Cloud diensten die klanten helpt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. Deze dienstverlening is gebaseerd op de trend ‘van bezit, naar gebruik’ en biedt daarmee maximale flexibiliteit om daar waar nodig de juiste ICT-middelen en –diensten op- en af te schalen. Waarbij te allen tijde aandacht gegeven wordt aan het unieke karakter van de klant.

 

Om te voldoen aan de hoge eisen en wensen die gesteld worden aan cloud- en beheerdiensten, is Open Line ISO20000, ISO27001, ISO9001, NEN7510 en ISAE3402-type II gecertificeerd. Daarnaast is Open Line in 2017 voor de derde keer op rij door Deloitte uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’. Kijk ook op website openline