Paardensportliefhebbers konden hun hart ophalen tijdens de vele evenementen die in het teken stonden van deze sport. Oogenlust was afgelopen jaar betrokken bij meerdere grote paardensport events, waaronder Polo Brabant. 

Al jaren is Polo Brabant het grootste polo evenement van de Benelux. Hier wordt niet alleen de fascinerende wereld van de polo weerspiegeld, maar tevens dient het ook als lifestyle evenement. Wedstrijden met over het veld razende paarden, klapperende hoeven en loszittende graspollen.

Een reusachtige overkapping van 2100m2 en een outdoor terrein op het prachtige landgoed Eeckenrhoode vroegen om een zorgvuldige aankleding op maat. Oogenlust heeft afgelopen editie, in samenwerking met BYLEI, hier een combinatie van modern en puur meubilair geplaatst bestaande uit eikenhouten statafels en bijpassende krukken met lederen kuipzitting. De aankleding werd compleet gemaakt met fleurig bloemwerk, groenelementen in steigerhouten ombouw en een groot aantal hangende Rhipsalis en Philondendron planten aan het plafond.

De algehele styling werd verzorgd door BYLEI.