Onbekend met Polo Brabant?

Ontdek nu Polo Brabant met uw beste vrienden en of relaties. 

Op de juiste wijze elegant, tikkeltje ‘keurig’, uitmuntend gastvrij en in een fantastische ambiance georganiseerd. U bevindt zich in een bevoorrechte groep van gelijkgestemden. Polo Brabant verbindt mensen met elkaar, waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten. Al jaren het beste en grootste polo evenement van de Benelux op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode. Uitstekende hospitality en verschillende shops om een kijkje in te nemen. De spraakmakende hapjes, de gekoelde drankjes en de spectaculaire polowedstrijden zorgen ervoor dat de dag compleet is!

Voor de jongste kinderen is er een speciaal afgeschermd kinderdorp met springkussens en skelters onder toezicht van gediplomeerde ‘nannies’ en voor de jeugd zijn er verschillende VR-games. Daarnaast hebben we voor alle bezoekers een spectaculair reuzenrad van 22 meter hoog. Laat u een keer écht versteld doen staan en beleef deze onvergetelijke, bijzondere ervaring.

Kennismakingsactie: Kom met vier vrienden en of leuke relaties naar Polo Brabant en uw entree is gratis (6 kaarten = 4 betalen).

Zaterdag 23 juni: € 460,- ex btw i.p.v. € 690,-.
Zondag 24 juni:  380,- ex btw i.p.v. € 570,-.

Kinderkaarten zijn extra bij te bestellen:

Kinderen t/m 9 jaar: gratis
Kinderen van 10 t/m 17: €35,- ex btw

Bestellen van de kennismakingstickets kan eenvoudig via de ticketshop.

SFEER POLO BRABANT