De OFYR, de kegelvormige vuurschaal waarop je kunt koken op de platte rand, pronkt steeds vaker op terrassen in de horeca. Ook bij culinaire events wordt die met regelmaat ingezet. Lei & Lukas Willems van het evenementenbureau BYLEI uit Eindhoven zijn lovend. Culinair gezien is de OFYR heel divers, een beleving voor de gasten én een perfect ding bij grote evenementen.

Hans Goossens, bedenker van de Ofyr, liet zich inspireren door een Zwitsers vergelijkbaar product. Hij maakte dit model praktisch door hem mobiel te maken met drie losse onderdelen en door de plancha op een sokkel te plaatsen waardoor je er staand aan kunt koken. In de plaat zit een gat onderin, dus regenwater loopt erdoorheen. ‘Het is een veelzijdig kooktoestel dat inspeelt op trends: het buiten koken en de beleving.

Om die reden kozen de tweelingbroers van het evenementenbureau BYLEI ervoor de OFYR naar hun eigen ‘all-inclusive’ event Polo Brabant in juni te halen. Gedurende het zomerweekend zullen alle gasten van het grote toptoernooi op Nederlandse bodem kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes die van de OFYR geserveerd worden. Ook is het mogelijk om zelf een kijkje te nemen bij de koks die op unieke wijze live de smaakmakende hapjes en kleine gerechtjes aan het bereiden zijn.

Catering - Polo Brabant
Catering - Polo Brabant
Catering - Polo Brabant
Meer nieuws