OFYR is een nieuw lifestyle buitenkookconcept dat een kleine vijf jaar geleden in Nederland is geïntroduceerd. Gedurende het korte bestaan hebben de OFYR producten hun weg gevonden naar meer dan tachtig landen.

Het OFYR kooktoestel is het centrale punt van dit concept. Het kooktoestel is een combinatie van een mooi object voor tuin of terras, een vuurkorf en bovenal een zeer veelzijdig kookapparaat. De kookplaat wordt verwarmd door middel van een houtvuur in het midden van de plaat dat tegelijkertijd een grote sfeermaker is. Voor de particulier is vooral het sociale element de enorme toegevoegde waarde van het OFYR kooktoestel. Maar ook de zeer laagdrempelige en veelzijdige kookmogelijkheden vormen een groot voordeel. De professional heeft inmiddels in ruime mate het OFYR kooktoestel ontdekt. Voor de professionele gebruiker vormen beleving in de vorm van show cooking en de grote kookcapaciteit van de bakplaat een enorme toegevoegde waarde. De aanzienlijk hitte-uitstraling van de kookplaat maken een aangenaam gebruik mogelijk gedurende de herfst en winter.

Weersomstandigheden laten onoverdekt buiten koken niet altijd toe. Daar vormen de prachtige Creative Structures van Creative Products een uitstekende combinatie met het OFYR concept. Zo is het met de speciaal ontwikkelde Grilling Structure inclusief afzuigkap mogelijk om probleemloos te koken en eten, zelfs in een volledig afgesloten structuur.

De combinatie van OFYR en Creative Products maakt de beleving nog unieker. Samen bieden ze een zeer attractieve en flexibele vorm van een pop-up restaurant dat in allerlei vormen op diverse plaatsen inzetbaar is.

Catering - Polo Brabant

Wat is een beter platform dan Polo Brabant om dit gezamenlijke concept te laten zien in combinatie met onze Creative Structures?
Creative Products is tien jaar geleden ontstaan in Nederland uit een architectonisch idee van een dome overkapping. Sindsdien worden de verschillende Creative Structures wereldwijd ingezet bij vooraanstaande en toonaangevende evenementen. Daarom was deelname aan Polo Brabant voor Creative Products een logische beslissing en een unieke gelegenheid om ook binnen de polowereld de structuren te laten zien.

Buiten het pop-up restaurant in combinatie met OFYR zijn er tijdens Polo Brabant 2019, verdeeld over het terrein, nog een aantal structuren van Creative Products neergezet. Vanaf de parking bij het bruggetje werden alle bezoekers verwelkomd door een zwarte Lounger structuur. De Kids-area werd overkapt door twee grote aan elkaar gekoppelde witte structuren, te weten Hexadome en Crossover. Daarnaast stond er centraal op het terras aan het polo- veld een grote design Lounger structuur waar de bezoekers onder het genot van een drankje en een hapje verkoeling konden vinden.