Sinds 2013 is Oesterkrakers een cateringbedrijf en gespecialiseerd in… OESTERS!

Met onze mobiele oesterbar waant u zich heel even op het Bretonse schiereiland. De zilte lucht, netten en natuurlijk ook de kraakverse oesters. En vers zijn ze, want wij krijgen onze oesters dagelijks aangeleverd van diverse oesterkwekers in zowel Nederland als Frankrijk.

In de zomer zijn wij veel te vinden op de vele culinaire festivals en markten die Nederland inmiddels rijk is, maar ook op bruiloften en (bedrijfs)feesten worden wij regelmatig uitgenodigd om de gasten met onze oesters te verwennen. Dit jaar zijn wij ook te vinden bij Polo Brabant.

De oester is een mooi product van Moeder Natuur. Dit schelpdiertje doet de hele dag niets anders dan plankton uit het water te filteren. Dit plankton geeft de oester zijn smaak! We zeggen niet voor niets dat de oester een geconcentreerde smaakbom van de zee is. Het volledige smaakpalet van de zee vindt je in een oester!

Wij kunnen heel lang over oesters praten, maar de beste manier om de smaak van oesters te beleven is door te proeven. Wij kraken ze met alle liefde en vakmanschap voor u open!

Meer weten over onze avonturen klik dan hier.

TOT 23 & 24 JUNI 2018