FEEL THE EXTRAORDINARY!

Het in 2017 geopende hotel NH Collection Eindhoven Centre is een luxe toevoeging aan het moderne centrum van Eindhoven. Het upper-upscale merk van de NH Hotel Group voert als motto ‘feel the extraordinary’ en zet high-end gastronomie, technologische innovatie en design centraal. Het interieur, het brede scala aan faciliteiten en de persoonlijke service zorgen voor een unieke en gedenkwaardige hotelervaring.

Gelegen op de bovenste twee etages van de Groene Toren en met een panoramisch uitzicht over de binnenstad, is VANE het absolute culinaire hoogtepunt van Eindhoven. De keuken van het casual fine dining restaurant wordt geleid door topkok en Eindhovenaar Casimir Evens. In de Skybar is internationaal gerenommeerde bartender Tess Posthumus verantwoordelijk voor de cocktailkaart, voor het lunchmenu in de Skybar heeft Chef Casimir een speciaal menu samengesteld met klassiek comfortfood. Het terras van de cocktailbar biedt, met mooi weer, de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en te genieten in een uitzonderlijke omgeving.

Dit jaar is NH Collection Eindhoven Centre wederom trotse partner van Polo Brabant en dat is niet zonder reden. Naast de perfecte ambiance van dit sportieve evenement, streven we beide naar uitzonderlijke gastronomie en beleving. Casimir Evens zal ook dit jaar weer meewerken aan de culinaire omlijsting van dit evenement en hierbij zorgen voor een unieke smaakbeleving die de grootste fijnproever zullen bekoren.

De combinatie van topsport en hoogwaardige gastvrijheid maakt Polo Brabant tot een waardevol relatie-evenement, waarbij wij samen met onze eigen relaties zullen gaan genieten om tegelijkertijd nieuwe en bekende relaties te treffen.

Voorproefje?

Bekijk dan onze website NH Collection Eindhoven Centre en VANE Restaurant / Skybar