High-end gastronomie, technologische innovatie en design staan centraal.

In het rijtje van illustere hotelnamen prijkt ondertussen ook die van het in 2017 geopende NH Collection Eindhoven Centre. Het hotel is het dertigste vijfsterrenhotel van Nederland. En het enige vijfsterrenhotel van Brabant, een van de grote jongens dus.

Het NH Collection Eindhoven Centre, zoals het hotel voluit heet, telt 132 kamers en opende twee jaar geleden zijn deuren aan de Vestdijk. Een hotel met de allerhoogste waardering op hotelgebied, op basis van de afgesproken criteria, ontbrak nog in Eindhoven. ‘Het past bij de economische vlucht die de hightechindustrie in de regio doormaakt, waardoor toppers uit het internationale bedrijfsleven naar de stad komen. Het was dan ook een langgekoesterde wens van het gemeentebestuur’, aldus een trotse hotel-manager Ludo de Jong.

Het upper-upscale merk van de NH Hotel Group voert als motto “feel the extraordinary” en zet high-end gastronomie, technologische innovatie en design centraal. Het interieur, het brede scala aan faciliteiten en de persoonlijke service zorgen voor een unieke en gedenkwaardige hotelervaring.

Dit jaar is NH Collection Eindhoven Centre wederom trotse partner bij de TIENDE editie van Polo Brabant en dat is niet zonder reden. Naast de perfecte ambiance van dit sportieve evenement, streven ze beide naar uitzonderlijke gastronomie en beleving. Een perfecte combinatie dus. Casimir Events zal ook dit jaar weer meewerken aan de culinaire omlijsting van dit evenement en hierbij zorgen voor een unieke smaakbeleving die de grootste fijnproevers zullen bekoren.

Meer nieuws