Business Finals

Op zondag 21 juni starten vanaf 14:00 uur de zenuwslopende Polo Brabant Business Finals. Deze zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk effectief netwerken en topsport centraal staan. De zondag is ideaal om met uw gezin Polo Brabant te bezoeken. Er is namelijk een uitgebreid ‘Kinderdorp’, waar uw kinderen ook volop genieten, net als u, van een dagje Polo Brabant.

Het reusachtige Polo Brabant Paviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar de wedstrijden zullen plaatsvinden. De spectaculaire Business Finals, samen met de gemoedelijke sfeer, creëren de ideale omgeving om doeltreffend op hoog niveau zakendoen en vertier te combineren.

Direct na de wedstrijd zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Altijd weer een memorabel moment voor de polospelers, referees, medewerkers en bezoekers. De zondag zal worden afgesloten met een ontspannen Polo Summer After Borrel. Een hartelijke proost samen met alle aanwezige deelnemers.

Praktische info
Food & drinks
Deelnemers

Zondag 21 juni

14.00 uurOntvangst gasten
14.45 uurToernooiwelkom en polodemonstratie
14.55 uurTeampresentatie
15.00 uurPolo Semi Final
16.00 uurTreading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.25 uurTeampresentatie
16.30 uurPolo Match Final
17.30 uurPolo Summer Party met Sonny’s Inc. & Friends
18.45 uurPolo Brabant Cup Prijsuitreiking

Alle arrangementen ‘all inclusive’

 • Vip tafel aan het veld 6 personen | € 1.100,-

 • Vip tafel in het Paviljoen 10 personen | € 1.950,-

 • Company Loge 32 personen | € 6.950,-

 • Company Loge 16 personen | € 3.575,-
  Gedeelde loge met ander bedrijf.

 • Entreekaart € 95 per stuk
  Kinderen van 10 t/m 17 jaar:  € 35 per stuk
  Kinderen tot 10 jaar:   gratis entree (onder begeleiding)

 • Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

INFO & RESERVEREN

ZONDAG 21 JUNI | GEMOEDELIJK, INFORMEEL & EFFECTIEF NETWERKEN

Polo film 2019
Updates
Polo foto’s 2019

ONTDEK DE FASCINERENDE WERELD VAN POLO

Polo Brabant is het meest verrassende evenement in Nederland van internationale klasse waarbij het bedrijfsleven uit de Brainportregio en haar relaties samenkomen. Het biedt een unieke beleving en warm ontvangst, met partners en eventueel kinderen, op stijlvolle wijze. Niet voor niets groeit dit prachtige evenement elk jaar en begroeten we jaarlijks weer nieuwe bedrijven. Een unieke synergie van relatiemarketing, sport, branding en netwerken. Het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten.

BEZOEKERSPROFIEL

De zondag heeft een iets ‘rustigere’ insteek dan de zaterdag, wat u de gelegenheid biedt om doeltreffend te kunnen netwerken met veelal succesvolle gelijkgestemden; Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familiebedrijven of MKB bedrijven uit de Brainport regio, bestuurders Brabantse gemeenten, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.