De Sunny Sunday

Op zondag heeft De Sunny Sunday @ The polo een bijzondere betekenis. Een middag waar je je partner of vader verrast en in alle luxe kunt laten onderdompelen in een wereld van verwondering, prikkeling, verleiding en vermaak. Proeven van een op en top verzorgde bourgondische leefstijl. Polo Brabant maakt dit waar. Voor het hele gezin!

Zondag

14.00 uurOntvangst gasten
14.45 uurToernooiwelkom en polodemonstratie
14.55 uurTeampresentatie
15.00 uurPolo Semi Final
16.00 uurTreading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.25 uurTeampresentatie
16.30 uurPolo Match Final
17.30 uur Sunny Sunday Party met Sonny’s Inc.
18.45 uurPolo Brabant Cup Prijsuitreiking

Alle arrangementen ‘all-inclusive’

 • Vip tafel aan het veld 6 personen | € 1.100,-

 • Vip tafel in het Paviljoen 10 personen | € 1.950,-

 • Company Loge 32 personen | € 6.950,-

 • Company Loge 16 personen | € 3.575,-
  Gedeelde loge met ander bedrijf.

 • Entreekaart € 95 per stuk
  Kinderen van 10 t/m 17 jaar: € 35 per stuk
  Kinderen tot 10 jaar:  gratis entree (onder begeleiding)

 • Alle genoemde prijzen zijn excl. btw.

INFO & RESERVEREN

Sunny Sunday

De polo-zondag wordt geroemd om de fijne atmosfeer en de zakelijke doch familiaire ambiance. Een heerlijke middag om eens rond te kijken in het Polo Brabant Paviljoen, ingericht met stijlvolle loges, sfeervolle tafels, kinderattracties, lifestyle shops en urban foodcourts. Bovendien zijn de weergoden ons vrijwel altijd goed
gezind!

Ontmoeten

Polo Brabant is uiteraard ook interessant vanwege het netwerk(en). Er komt een goede mix van Brainportenaren, bestuurders, ondernemers en gelijkgestemde particulieren. Je fêteert je beste relaties, je praat bij en legt nieuwe contacten, in een compleet ontspannen sfeer. Dit terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderdorp met volop entertainment.

Spectaculaire finales

De zondag staat garant voor sensatie. Het hoefgetrappel, stijgende adrenaline, het geluid van de mallet die de bal raakt en briesende paarden. Je voelt je één met het paard en de speler wanneer die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u aan je voorbijrazen. Ervaar zelf hoe de twee beste teams de strijd aangaan
in de zenuwslopende Polo Business Finale. Het hoogste niveau polo in Nederland is hier te zien.

Kinderdorp

Ieder jaar staan de kinderen te trappelen om lekker te kunnen ravotten in het kinderdorp. Onder professionele begeleiding beleven kinderen tussen 3 en 14 jaar met vele leeftijdsgenootjes de dag van hun leven. Van schminken, ponyrijden, skelterraces tot het spelen van high tech games.

Praktische info
Food & drinks
Deelnemers

Op stallentour

Neem een kijkje bij de stallen op het landgoed en zie hoe de polopaarden worden verzorgd en klaargemaakt voor de wedstrijden. Dat is al een belevenis op zich. Kom letterlijk in contact met deze ‘ruige’ paarden en spelers. Laat je uitgebreid informeren door een ‘groom’ (Argentijnse paardenverzorger) of polospeler over het leven van een polopaard, de uitrusting en de belangrijkste spelregels.

Food & drinks

Laat je zintuigen prikkelen en geniet van de heerlijke koude dranken, smaakmakende hapjes en kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’. Plan je ‘eigen polo-proeverij’.

Bezoekersprofiel

Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familiebedrijven of MKB bedrijven uit de Brainport regio, bestuurders Brabantse gemeenten, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

Hipste trends

Polo Brabant weet steeds weer te verrassen. Wat dacht je van een nieuwe beleving? Het sanitair van Geberit, met de nieuwste AquaCleans? Een ervaring die velen nog niet meegemaakt hebben! Of de complete buitenkookstudio onder leiding van chef Guy Weyts met tal van OFYR-vuurschalen waar allerlei bijzondere gerechten op getoverd worden. Of de twintig speciaal geselecteerde shops die hun unieke producten met eigen verhalen presenteren.

Zomerfeest

Na de finale start de Polo Sunny Sunday Party voor alle gasten en spelers. Een zeer feestelijk samenzijn in het centrale gedeelte van het Polo Brabant Paviljoen met een verrassend optreden van Sonny’s Inc met vrienden. Afgesloten met de prijsuitreiking van de Brabant Cup aan de winnaars van de finale.

Polo film 2019
Updates
Polo foto’s 2019

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.com.