Het netwerkevent op Brabantse bodem!

Van mei tot en met september is er elk weekend wel een spectaculair toptoernooi in Europa, ìn Nederland behoort Polo Brabant als enige tot deze categorie. Dankzij de prachtige gastvrije ambiance en het veelzijdige programma heeft polo Brabant een vaste plaats op de wedstrijdkalender verworven.

Je hoeft niets met ruige Argentijnse pampa’s, historische Britse gronden of paarden te hebben om Polo Brabant steevast in je agenda te zetten. Vele gasten komen vanwege de bourgondische polo-leefstijl op het prachtige landgoed Eeckenrhoode in Waalre, tijdens de zonovergoten junidagen. Maar natuurlijk zijn er ook fanatieke paardensport liefhebbers aanwezig om deze prachtige sport te aanschouwen.

Arrangementen
De Polo Brabant Night
De Sunny Sunday

Netwerken in Brainportregio

Polo Brabant is ook interessant vanwege het netwerk(en). Op beide dagen zijn er in totaal rond de duizend gasten aanwezig. Er komt een goede mix van Brainportenaren, bestuurders en ondernemers. Niet alleen van grote tech-bedrijven, maar ook van de vele MKB bedrijven en non-profit organisaties die deze regio groot maken. Er is ook een groeiend aantal particulieren die het weekend gebruiken voor een bijzonder dagje uit met vrienden of familie. Je praat bij en legt nieuwe contacten, in een compleet ontspannen sfeer.

Polo Night of Sunny Sunday

Kies je voor Sunny Sunday, de meer familiaire, bourgondische zondagmiddag? Of toch voor Polo Night, de bruisende zaterdagavond? Of misschien wel voor beide dagen? De Polozondag is vooral bekend om de fijne atmosfeer en de familiaire ambiance; een fijne dag uit voor het hele gezin. Voor kinderen is er genoeg te ondernemen in het kinderdorp.

Info en reserveren

We informeren je graag persoonlijk over de vele mogelijkheden.

INFO & RESERVEREN

Schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen, ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, kinderattracties, lifestyle shops en urban foodcourts grenst aan de groene, rijke
weides, zo groot als vijf voetbalvelden. Hier zal het polospektakel plaatsvinden.

Onderscheidend

Het evenement onderscheidt zich zowel binnen als buiten de boarding van het poloveld van andere sportevenementen. Vooral door: het spectaculaire en unieke karakter van de polosport, de sfeervolle styling van Oogenlust, meest hippe dranken en gerechten, de hoge graad van hospitality van BYLEI en de vele marketing communicatiemogelijkheden.

Mix van arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waardoor Polo Brabant voor u een uniek platform is om op bijzondere wijze relaties te bedanken en/of uw bedrijf extra te profileren. Alle arrangementen zijn all-inclusive, zodat u vooraf al weet dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Dit voorkomt tevens financiële verrassingen achteraf.

Praktische info
Polo film 2019
Plattegrond

Trots delen

Polo Brabant is hét moment om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots op uw opdrachtgevers, trots op uw leveranciers en trots op uw eigen team. Juist op een dag als deze samen genieten van behaalde successen. Een unieke synergie van relatiemarketing, branding, sport en top hospitality.

Het Kinderdorp van Polo Brabant…

Voor alle kinderen die te gast zijn op Polo Brabant wordt er uiteraard ook weer een heus ‘Kinderdorp’ gebouwd. Een professioneel entertainment team is aanwezig en neemt gedurende het evenement de volledige zorgen voor alle (kleine) kinderen.

Internationale teams

Hoefgetrappel, de adrenaline stijgt in je lichaam, het geluid van de mallet die de bal raakt, briesende paarden. Je voelt je één met het paard als die in volle galop de lijn van de bal volgt. Ervaar zelf hoe de vier internationale teams de strijd aangaan bij Polo Brabant.

Hoe dan ook!

Je komt naar Polo Brabant omdat dat het beste en grootste polo- en netwerkevenement van de Benelux is, tenminste zo verwoordden derden dit. Zoals onze vaste master of ceremonies Jan-Erik Franck, bekend polocommentator en dol op Polo Brabant: Coming to Polo Brabant is always a very special event for me. This event is one of the top 5 hospitality tournaments in the polo calendar.’ Hij kan het weten, want hij kent álle toernooien op die kalender…

Food & drinks
Deelnemers
Polo foto’s 2019

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.com.