A SUNNY SUNDAY @THE POLO! Op zondag 21 juni heeft A Sunny Sunday @The polo een bijzondere betekenis. Een middag waar je je partner of vader verrast en in alle luxe kunt laten onderdompelen in een wereld van verwondering, prikkeling, verleiding en vermaak. Proeven van een op en top verzorgde bourgondische leefstijl. Polo Brabant maakt dit waar. Voor het hele gezin!

Sunny Sunday
De polo-zondag wordt geroemd om de fijne atmosfeer en de familiaire ambiance. Een heerlijke middag om eens rond te kijken in het polo-paviljoen, ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, kinderattracties, lifestyle shops en urban-foodcourts. Bovendien zijn de weergoden ons vrijwel iedere polo-zondag goed gezind!

Spectaculaire finales
De zondag staat garant voor sensatie. Het hoefgetrappel, stijgende adrenaline, het geluid van de ‘mallet’ die de bal raakt en de briesende paarden. Je voelt je één met het paard en de speler wanneer die schouder aan schouder, in volle galop met 60 km/u aan je voorbijrazen. Ervaar zelf hoe de twee beste internationale teams de strijd aangaan in de zenuwslopende Polo Business Finals. Het hoogste niveau polo in Nederland is hier te zien.

Ontmoeten
Polo Brabant is uiteraard ook interessant vanwege het netwerk(en). Er komt een goede mix van Brainportenaren, bestuurders, ondernemers en particulieren. Je praat bij en legt nieuwe contacten, in een compleet ontspannen sfeer. Dit terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderdorp met volop entertainment.

Uitje Vaderdag
Kinderen Vaderdag
Gezin Vaderdag

Kinderdorp
Ieder jaar staan alle kinderen weer te trappelen om lekker te kunnen ravotten in het kinderdorp. Onder professionele begeleiding beleven kinderen tussen 3 en 14 jaar met vele leeftijdsgenootjes de dag van hun leven. Van schminken, ponyrijden, skelterraces tot het spelen van high tech games.

Op stallentour 
Neem een kijkje bij de stallen op het landgoed en zie hoe de polopaarden worden verzorgd en klaargemaakt voor de wedstrijden. Dat is al een belevenis op zich. Kom letterlijk in contact met deze ‘ruige’ paarden en spelers. Laat je uitgebreid informeren door een ‘groom’ (Argentijnse paardenverzorger) of polospeler over het leven van een polopaard, de uitrusting en de belangrijkste spelregels.

Food & drinks
Laat ook je zintuigen prikkelen en geniet van allerlei heerlijke koude dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes versbereid vanuit de urban-foodcourts. Plan met je gezelschap jullie ‘eigen polo-proeverij’. Geniet de hele dag van de allernieuwste trends op gebied van eten en drinken. Denk aan alcoholvrije spirits van Seedlip, verrukkelijke versnaperingen van de OFYR of het heerlijke vlees van de Argentijnse Asado (BBQ), voor ieder wat wils. Voor de kids zijn er ook nog smakelijke ijsjes, slush puppies, sapjes, snoepies en vele andere lekkernijen vrij te verkrijgen, de hele dag lang. Dat wordt smullen…

Vaderdag Polo Brabant
Reuzenrad Vaderdag

Zomerfeest
Na de finale start de Polo Sunny Sunday Party voor alle gasten en spelers. Een zeer feestelijk samenzijn in het centrale gedeelte van het Polo Brabant Paviljoen met een verrassend optreden van Sonny’s Inc. and friends. Afgesloten, met de prijsuitreiking van de Polo Brabant Cup aan de winnaars van de finale.

Kortom Kom!
Steeds meer mensen, gezinnen en bedrijven zijn geïnteresseerd geraakt in deze spectaculaire kijksport. De organisatie heeft de afgelopen jaren tienduizenden mensen kennis mogen laten maken met de meeslepende wereld van ruigheid en elegantie. Al tien jaar op rij op het unieke en prachtige Landgoed Eeckenrhoode.

Wil jij ook je partner of ouder(s) verrassen tijdens de Sunny Sunday op 21 juni 2020? Mail ons dan op info@polobrabant.nl.