Mansveld Expotech. “Making sense of technology.”

Als allround technisch partner ontwerpt, verhuurt en levert Mansveld Expotech (onderdeel van Mansveld Techniek red) alle denkbare technische voorzieningen op het gebied van licht, beeld, geluid, energie, rigging én ict voor beurzen, evenementen en congressen. Op (inter)nationaal niveau, voor grote en intieme in- en outdoor events leveren wij maatwerk en (totaal)concepten voor de perfecte beleving en presentatie. ‘Onze focus ligt op veiligheid, innovatie en duurzaamheid’, vat Richard Kluijtmans, Managing Director van Mansveld Expotech, kort en bondig samen.

‘We zorgen ervoor dat mensen zich veiliger voelen, comfortabel zijn en een optimale beleving ervaren. Qua techniek is nagenoeg alles mogelijk maar in zijn totaliteit moet het vooral functioneel en ondersteunend zijn. Per project kijken we naar wat mogelijk is, wat nodig is en wat haalbaar is binnen een gesteld budget. We willen dat projecten uitvoerbaar zijn, klanten worden ontzorgd en doelstellingen van onze opdrachtgevers op de optimale wijze worden bereikt.

Een misvatting die ik graag uit de wereld help is dat we alleen grote projecten zouden doen. Ook voor een spreker met 50 man publiek geven we graag maatwerk advies en verzorgen we de middelen’, stelt Kluijtmans. ‘Making sense of technology is onze kracht, techniek ons middel, kennis onze troef en optimale beleving creëren ons doel.’

In 2019 is Mansveld Expotech wederom Silver partner van Polo Brabant en daar is de organisatie trots op. ‘Dit is voor ons het achtste achtereenvolgende jaar dat we partner zijn van dit sportieve evenement en dat is niet zonder reden. De Brabantse, Bourgondische sfeer komt nadrukkelijk naar voren en de hospitality is top. Dat maakt Polo Brabant tot een perfect relatie-evenement, waarvoor wij onze klanten met veel plezier nodigen’, aldus Richard Kluijtmans.

Meer nieuws