De herfst is net begonnen. De bomen kleuren oranje en rood, er zijn weer volop kastanjes en paddenstoelen te verkrijgen, Halloween staat voor de deur en de polopaarden gaan de wei in om te genieten van een welverdiende rust. Polo Brabant maakt zich alweer op voor de volgende editie op 20 en 21 juni 2020.

Na een paar jaar afwezigheid presenteren we met gepaste trots een nieuwe editie van het POLO Magazine. Het magazine, dat viermaal per jaar verschijnt, verhaalt over sport en business in de Brainportregio en u uiteraard op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen rondom en tijdens Polo Brabant.

Het blad is een fijne mix van boeiende artikelen, persoonlijke interviews met actieve Brainportenaren, interessante achtergronden, mooie vormgeving en advertenties. Iedereen die bij Polo Brabant is geweest kent het relaxte netwerk, de prettige atmosfeer en de geroemde gastvrijheid. Polo is een lifestyle, ‘a way of life’, waarin je je snel thuis voelt. Het bedrijfsleven, ondernemers, bestuurders, andere professionals en ook de vele polo- liefhebbers spreken we graag aan met dit magazine. Het blad wordt verspreid onder alle verbonden partners en deelnemers. Ook ligt het magazine bij een groot aantal deelnemende winkels en bedrijven en zal het een eigen plek veroveren op de lees- en salontafels.

Deze uitgave is rijkelijk gevuld met prachtige verslagen van de tiende editie van Polo Brabant, afgelopen juni. U leest een column van Lex van Berkel, onlangs uitgekozen tot polospeler van het jaar 2019 en van Jan-Erik Franck die vertelt over zijn belevenissen als commentator op de meest bijzondere polotoernooien in de wereld. Er is de nieuwe rubriek HOESTERNOUMEE waar bourgondiër Jos van Riel in gesprek gaat met een ‘persoonlijkheid uit de regio’, deze keer Teun Swinkels. Een speciaal bereide oester zal niet ontbreken! Deze editie laten we twee bijzondere deelnemers en partners aan het woord: Marcel van Dijk van Oogenlust en Ed Veelenturf van Vespo. Uiteraard blikken we ook alvast vooruit naar de volgende editie.

GENIET en veel leesplezier!