De feestdagen staan voor de deur. Voor de meesten betekent dat samen met familie en vrienden genieten. Terugblikken met de leukste verhalen en anekdotes van het afgelopen jaar en ook vooruitkijken naar 2020. Welke goede voornemens maak jij of heb je al gemaakt? Privé en/of ook zakelijk?

Wij kijken met trots terug op een mooi jubileumjaar. Tijdens de tiende editie van Polo Brabant hebben we weer vele opdrachtgevers met hun beste relaties mogen ontvangen, bijna 2.000 bezoekers in totaal. Veel complimenten voor de organisatie, gastvrijheid en entourage. Daar doen we het voor. Onze en jullie gasten een unieke, blijvende ervaring meegeven. Zo ook met het opnieuw gelanceerde POLO Magazine. Wederom trots dat ook deze nieuwe editie zo goed is ontvangen. DANKJEWEL. 

Polo Brabant heeft zo ook haar eigen doelen voor 2020. We willen nóg meer mensen laten genieten van deze gracieuze sport, de unieke entourage en de polo-leefstijl. Waarbij hoeden, hoge hakken en stropdassen bij ons juist niet de norm zijn. Wel de combinatie van het bourgondische met internationale klasse, dat tekenend is voor de Brabantse provincie. Daarom blijft de ‘Polo Night’ op zaterdag ongewijzigd. De ‘Sunny Sunday Business Finals’ op zondag zal nog meer spektakel krijgen. Maar er zijn ook nieuwe ontwikkelingen die we te zijner tijd zullen delen. 

Verder in deze tweede editie van het POLO Magazine weer leuke en verrassende verhalen. In de rubriek ‘HOESTERNOUMEE?’ gaat Bourgondiër Jos van Riel in gesprek met een ‘man van de regio’, deze keer Bart Schellekens. We laten weer enkele bijzondere deelnemers en partners aan het woord zoals Leo en Lillian van Berkel, eigenaren van het prachtige Landgoed Eeckenrhoode waar we al jaren te gast zijn, Richard Kluijtmans van Mansveld Techniek en de Argentijnse Nederlander met ‘polobloed’ Robert van Santen. 

Ons goede voornemen is om jou samen met jouw gasten te trakteren op een gevoel van vreugde en geluk tijdens Polo Brabant, 20 & 21 juni 2020. Voor nu geniet van dit magazine, maar vooral GENIET van en met elkaar tijdens de komende feestdagen. Namens de redactie en de medewerkers van Polo Brabant & BYLEI een geweldig, liefdevol en gezond 2020 toegewenst. 

Sportieve groet, 
LEI & LUKAS WILLEMS