OP- EN AFBOUW

Volg de bordjes met ‘P3’ voor de entree van het Poloterrein. Vervolgens kunt u laden en lossen aan de achterkant van het paviljoen op P4 (zie ook de plattegrond onderaan de pagina).

Het opbouwen zal plaatsvinden :
Vrijdag: 21 juni van 09.00 <> 17.00 uur
Zaterdag: 22 juni van 09.00 <> 14.00 uur
Zondag 23 juni van 09.00 <> 11.00 uur (optioneel voor aanvullen)

Op zaterdag 22 juni is het na 14.00 niet meer mogelijk om met de auto het terrein te betreden. Op zondag 23 juni is het na 11.00 niet meer mogelijk om met de auto het terrein te betreden. Parkeren van auto’s kunt u op de aangewezen parking.

Het afbouwen zal plaatsvinden:
Zondag 23 juni van 20.00 <> 23.00 uur
Maandag 24 juni van 09.00 <> 17.00 uur

STANDBOUW

U heeft de beschikking over de afgesproken m2, standaard verlichting en elektra. Voor alle overige voorzieningen dient u in uw ontwerp en planning mee rekening te houden. Mocht u hierover vragen hebben kunt u contact opnemen met de organisatie. Er is geen additionele ruimte om spullen op te bergen. U bent vrij om voor uw stand een ‘banner’ of bord te plaatsen.

TOEGANG EVENT

Voor zowel zaterdag 22 juni als zondag 23 juni ontvangt u (na aanmelding op betreffende pagina) entreetickets. Neem deze in geprinte vorm mee of sla deze op in uw telefoon. De unieke barcode zal worden gescand bij de entree van het terrein. Bij het inleveren van deze entreetickets krijgt u een polsbandje. Hiermee kunt u eten en drinken halen bij de betreffende bars. Extra kaarten zijn verkrijgbaar (tegen betaling) bij de organisatie.

SCHADE

Indien er door een deelnemer of standbouwer op wat voor wijze dan ook schade wordt toegebracht aan de vloer of elders op het terrein zijn de kosten van herstel voor rekening van de deelnemende partij.

ELEKTRA

Er is een 220V/16A aansluiting aanwezig met 3 stopcontacten. Alle aansluitingen dienen te voldoen aan NEN 1010 voorschriften. De maximale belasating is 2000W

BEVEILIGING

De organisatie heeft voor de avond en nachtelijke uren haar maatregelen genomen. Overdag is er standaard toezicht.

Polo Brabant / BYLEI kan niet aansprakelijk gesteld worden omtrent beschadiging of vermissing van welke zaken dan ook.

HOTEL

Polo Brabant biedt een overnachtingsmogelijkheid aan bij NH Collection Eindhoven. Meer informatie hierover vind je hier.

AFVAL

Na afloop dient u alle plakband/ taperesten op de vloeren te verwijderen (anders zien we dit als schade). De deelnemer (c.q. standbouwer) is verplicht het ‘huiselijk’ afval in de daarvoor bestemde containers te deponeren. Groot afval dient zelf afgevoerd te worden.

GOODIEBAG

Gedurende Polo Brabant worden er 900 goodiebags uitgedeeld/ meegegeven. Graaf vooraf aangeven wat voor item(s) namens u in de goodiebag gaan.

PARKEREN CREW

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen achter het polo paviljoen (P4 op de plattegrond) zullen de meeste crew-leden parkeren op P2. Tussen P2 en P4 (achteringang van het paviljoen) rijdt een shuttle van ons gedurende het weekend. Bij de aanmeldingsprocedure kan worden aangegeven wat de reden zou zijn voor het gebruik van de P4-parkeerplaats.

BETALING

Facturering loopt via BYLEI. Facturen dienen voor aanvang van de standbouw te zijn voldaan.

Plattegrond Polo Brabant Parking

ORGANISATIE & CONTACT 

ORGANISATIE BYLEI:

Bomanshof 6, 5611 NJ EINDHOVEN, 0031 (0)40 – 245 88 49

CONTACT BYLEI:
Lei Willems – Sales en catering

Lukas Willems – Facilitair en logistiek

MEER INFORMATIE OVER DE SHOPS

Wilt u meer informatie over een shop bij Polo Brabant? Of welke shops er al deelnemen in 2019? Neem een kijkje!