STANDHOUDERS

||Standhouders
Standhouders2018-05-30T11:04:45+00:00

OP- EN AFBOUW

Volg de bordjes met ‘P3’ voor de entree van het Poloterrein. Dan kuntu laden en lossen aan de achterkant van het paviljoen op P4 (zie ook de plattegrond onderaan de pagina).

Het opbouwen zal plaatsvinden :
Vrijdag: 22 juni van 09.00 <> 17.00 uur
Zaterdag: 23 juni van 09.00 <> 14.00 uur
Zondag 24 juni van 09.00 <> 11.00 uur (optioneel voor aanvullen)

Op zaterdag 23 juni is het na 14.00 niet meer mogelijk om met de auto het terrein te betreden. Op zondag 24 juni is het na 11.00 niet meer mogelijk om met de auto het terrein te betreden. Parkeren van auto’s kunt u op de aangewezen parking.

Het afbouwen zal plaatsvinden:
Zondag 24 juni van 20.00 <> 23.00 uur
Maandag 25 juni van 09.00 <> 17.00 uur

STANDBOUW

U heeft de beschikking over de afgesproken m2, standaard verlichting en elektra. Voor alle overige voorzieningen dient u in uw ontwerp/planning rekening mee te houden. Mocht u hierover vragen hebben kunt u contact opnemen met de organisatie. Er is geen additionele ruimte om spullen op te bergen. U bent vrij om voor uw stand een banner of bord te plaatsen.

TOEGANG EVENT

Voor zowel zaterdag 23juni als zondag 24juni ontvangt u (na aanmelding op betreffende pagina)entreetickets. Neem deze in geprinte vorm mee of sla deze op in uw telefoon. De unieke barcode zal worden gecand bij de entree van het terrein. Bij het inleveren van deze entreetickets krijgt u een polsbandje. Hiermee kunt u eten en drinken halen bij de betreffende bars. Extra kaarten zijn verkrijgbaar (tegen betaling) bij de organisatie.

SCHADE

Indien er door een deelnemer of standbouwer op wat voor wijze dan ook schade wordt toegebracht  aan de vloer of elders op het terrein zijn de kosten van herstel voor rekening van de deelnemende partij.

ELEKTRA

Er is een 220V/16A aansluiting aanwezig met 3 stopcontacten. Alle aansluitingen dienen te voldoen aan NEN 1010 voorschriften. De maximale belasating is 2000W

BEVEILIGING

De organisatie heeft voor de avond en nachtelijke uren haar maatregelen genomen. Overdag is er standaard toezicht.

Polo Brabant / BYLEI kan niet aansprakelijk gesteld worden omtrent beschadiging of vermissing van welke zaken dan ook.

HOTEL

Polo Brabant biedt een overnachtingsmogelijkheid aan bij NH Collection Eindhoven. Meer informatie hierover vind je hier.

AFVAL

Na afloop dient u alle plakband/taperesten op de vloeren te verwijderen (anders zien we dit als schade). De deelnemer (c.q. standbouwer) is verplicht het ‘huiselijk’ afval in de daarvoor bestemde containers te deponeren. Groot afval dient zelf afgevoerd te worden.

GOODIEBAG

Gedurende Polo Brabant worden er 900 goodiebags uitgedeeld/meegegeven. Items die in de goodiebag gaan graag vooraf aangeven wat het is.

PARKEREN CREW

Vanwege de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen achter het polo paviljoen (P4 op de plattegrond) zullen de meeste crew-leden parkeren op P2. Tussen P2 en P4 (achteringang van het paviljoen) rijdt een shuttle van ons gedurende het weekend. Bij de aanmeldingsprocedure kan worden aangegeven wat de reden zou zijn voor het gebruik van de P4 parkeerplaats.

BETALING

Facturering loopt via BYLEI. Facturen dienen voor aanvang van de standbouw te zijn voldaan.

Plattegrond Polo Brabant Parking

ORGANISATIE & CONTACT 

ORGANISATIE BYLEI: Bomanshof 6, 5611 NJ EINDHOVEN, 040 – 245 88 49
CONTACT BYLEI:
Lei          Sales en catering

Lukas    Facilitair en logistiek

Tinne    Ontvangst (en tickets)

MEER INFORMATIE OVER DE SHOPS

Wilt u meer informatie over een shop bij Polo Brabant? Of welke shops er al deelnemen in 2018? Neem een kijkje op de shoppagina of op de shophouderpagina!

Deel ons
Deel ons niet