Het genot van een pauze met illy.

illy Caffè ontstaat uit de wil om de hele wereld de authentieke Italiaanse koffie en de ziel van de traditionele Italiaanse koffiebar aan te bieden. Het doel is ambitieus en vervlecht materiële cultuur, waarden van wat mooi en lekker is, competentie, ervaring en de constante zoektocht naar perfectie. Deze elementen vormen samen de genetische code van het bedrijf. Het zijn de plaatsen van snelle kwaliteitshoreca waar alle producten van illy gevonden worden: op de best bedenkbare manieren, met de beste kwaliteitsservice. De constante opleiding van de Università del Caffè en het illy kwaliteitssysteem staan daar garant voor.

De koffie is bij illy Caffè de absolute hoofdrolspeler en ontmoet de Italiaanse horecatraditie, met zijn geraffineerdheid en kwaliteit van de bereiding. Het genot van een pauze is geschikt voor ieder moment van de dag: van ontbijt tot avondeten. Altijd verse recepten, gebaseerd op de kwaliteit van de grondstoffen, met een Italiaanse ‘touch’ die tegelijkertijd openstaat voor internationale tendensen.

illy Caffè is in 2019 terug te vinden op de TIENDE editie van Polo Brabant. Een ‘all-inclusive’ polo-evenement dat op 22 & 23 juni plaatsvindt op het prachtige Landgoed Eeckenrhoode nabij Eindhoven. Dit is het grootste business-hospitality evenement van de Benelux en behoort inmiddels tot de beste polo toernooien ter wereld als het draait om hospitality. Een perfecte plek in Nederland voor illy Caffè om zich te profileren met een tijdelijke koffiebar inclusief barista gedurende dit zomerweekend.

Naast het proeven van de overheerlijke koffie van illy, is er gedurende het weekend ook de mogelijkheid om als één van de laatsten gebruik te maken van illy’s zomeractie. Bij aanschaf van een X7.1 Iperespresso machine voor € 199 krijgt u namelijk 84 capsules cadeau, en bij aanschaf van de Y3

ILLY CAFFÈ X7.1

ILLY CAFFÈ X7.1

ILLY CAFFÈ Y3

ILLY CAFFÈ Y3

Iperespresso machine voor € 89 krijgt u tijdelijk 63 capsules cadeau. Kijk hier voor verdere actievoorwaarden, of laat u persoonlijk informeren op Polo Brabant zelf.

Meer nieuws