Smullen van en in ongekende ambiance…

Polo Brabant heeft twee eye catchers: het grasgroene veld waar de polopaarden denderen en de mallets op de bal jagen, en het hagelwitte paviljoen waar de glazen klinken, de gesprekken roezemoezen, de lach klatert en het bestek tegen bordjes tikt. Centraal in het reusachtige polopaviljoen, omringd door de loges en shops, staan de bezige foodcourts. Geconcentreerd bouwen, brouwen en serveren de vele culinaire toppers er hun verleidelijke drinks&bites die Polo Brabant zijn gekende smaak geven.

Welke luxe bourgondische verrassingen en verwennerijen staan je te wachten? We geven je alvast een voorproefje van wat je gaat vinden, waarvan het water je nu al in de mond loopt:

Dit jaar zul je uiteraard weer kunnen genieten van exotische Franse oesters, kun je kennismaken met de culinaire amuses van Belle Etoile of met de ruige, outdoor gerechtjes ter plekke bereid op de Ofyr en voor de sushi-lovers is er natuurlijk de verse sushi van Oriental Green House… Benieuwd welke heerlijkheden je nog meer kunt vinden op Polo Brabant? Neem dan een kijkje bij alle Food Experiences.

Polo Brabant | Catering
Meer nieuws