DANKJEWEL, dat jij aanwezig was tijdens Polo Brabant 2019. Mede dankzij jouw deelname is deze tiende editie weer een enorm succes geworden.

We hebben ruim 1900 bezoekers mogen ontvangen gedurende het weekend, ruim 100 medewerkers die op beide dagen alles in goede banen hebben geleid en natuurlijk niet te vergeten de 100% ‘mooi weer’ garantie waar wij ondertussen patent op hebben. Denk ook aan de leuke 20 shops, de heerlijke en gastvrije catering, het geweldige kinderdorp en natuurlijk de beste polowedstrijden welke in Nederland gespeeld worden, met een verrassende winnaar van de thuisspelende Polo Club Waalre.

Hopelijk heb jij als gast (samen met je gasten) ook een geweldige avond en/of middag beleefd. Wij kijken terug op een meer dan geslaagde editie. Even terugblikken kan middels deze link  https://www.polobrabant.nl , met selecties van de leukste beelden van Polo Brabant 2019.

Vooruitblikken natuurlijk kan ook al. Zet 20 en 21 juni 2020 alvast in je agenda, zodat je hét evenement van Brabant niet hoeft te missen volgend jaar!

Heb je de 10e editie van het POLO magazine gemist tijdens het toernooi-weekend? Stuur ons een mailtje naar polo@bylei.com en dan sturen wij jou een nieuw exemplaar toe.

Begin september zal weer een nieuwe editie van het POLO magazine uitkomen met een terugblik, vooruitblik en leuke verhalen van enkele deelnemende bedrijven. Leuk om nog aan je gasten en wellicht medewerkers te sturen, of naar je relaties en andere klanten natuurlijk. Mocht je interesse hierin hebben, of vragen hebben, stuur ook dan een mailtje naar polo@bylei.com.

Als laatste willen wij gewoon even kort zeggen: BEDANKT! Bedankt dat jij er dit jaar was als gast, gastheer of genodigde. Wij danken hierbij ook al onze loyale en trouwe deelnemers, partners en sponsors (https://www.polobrabant.nl/deelnemers/). Zij maken Polo Brabant mede tot wat het vandaag de dag is geworden. TROTS! Uiteraard hopen we ook jou komend jaar weer terug te mogen verwelkomen op Polo Brabant, of bij een van onze andere relatie-evenementen.

Met zeer sportieve groet,
Lei & Lukas Willems

Polo Brabant 2019
Polo Brabant 2019
Polo Brabant 2019
Meer nieuws