Reserveer of boek direct!

Regel snel je arrangement, zodat je verzekerd bent van de beste plaatsen. We informeren je graag persoonlijk over de vele mogelijkheden. Bel ons op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar info@polobrabant.nl of vul het formulier in dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Losse entreetickets zijn via de ticketshop te verkrijgen.

RESERVEREN & TICKETS
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Polo Brabant en BYLEI

Kantooradres:

Bomanshof 6
5611 NJ, Eindhoven
T 040-245 88 49

BTW NL8206.80.485.B01
KvK 17248908

Algemene voorwaarden

Polo Brabant
BYLEI, organisator van het eerste uur, heeft een missie met Polo Brabant: het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in Brainportregio. “Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.” Lees meer over BYLEI via www.bylei.com.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand de laatste ontwikkelingen, unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer. Een korte update van Polo Brabant in combinatie met BYLEI. Ben jij al aangemeld?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Locatie Polo Brabant

Landgoed Eeckenrhoode, Koningin Wilhelminalaan 66, Waalre (ook voor navigatie). Volg de P-borden voor het vinden van de juiste parkeerplaatsen.

Pers

Tijdens de Polo Brabant zijn er naast de mediapartners ook landelijke en regionale pers aanwezig (Radio, TV, dag- en weekbladen). Voor informatie over de mogelijkheden tijdens het event, kunt u contact opnemen met de organisatie.

Eigen eventlocatie

Organiseer uw eigen evenement in deze bijzondere entourage. De dagen voor en na dit weekend kan deze exclusieve evenementenlocatie nabij Eindhoven de thuisbasis zijn van jouw feest, congres, beurs, sportdag, etc.

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.