Bel of mail ons

KANTOOR POLO BRABANT & BYLEI

Bomanshof 6
5611 NJ  Eindhoven
Tel: 040 245 88 49
Email: polo@bylei.com

BTW NL8206.80.485.B01
KvK  17248908

Wilt u liever bericht via de website achterlaten? Klik dan op de berichtenknop.

BERICHT VIA WEBSITE

NIEUWSBRIEF

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Polo Brabant kan via deze knop. U ontvangt dan maandelijks een korte update over het event (in combinatie met de nieuwsbrief van BYLEI).

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

POLO BRABANT & BYLEI

In 2007, bij de Amsterdam Polo Trophy, hebben we besloten van polo een ‘way of life’ te maken in het zuiden. Het idee van paardengeroffel in combinatie met een goede hap en een lekker drankje in de wereld van relatiemarketing. Sindsdien hebben we diverse toernooien ontwikkeld en georganiseerd.

BYLEI heeft een missie met Polo Brabant: het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in Brabant. ‘Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.  Lees meer….

Locatie Polo Brabant

Landgoed Eeckenrhoode, Koningin Wilhelminalaan 66, Waalre (ook voor navigatie). Volg de P-borden voor het vinden van de juiste parkeerplaatsen.

Pers

Tijdens de Polo Brabant zijn er naast de mediapartners ook landelijke en regionale pers aanwezig (Radio, TV, dag- en weekbladen). Voor informatie over de mogelijkheden tijdens het event, kunt u contact opnemen met de organisatie of kijk even op de perspagina hier.