Reserveer of boek direct!

We informeren u graag persoonlijk over de vele mogelijkheden en beschikbaarheid. Reserveer of boek direct uw arrangement, zodat u verzekerd van de beste plaatsen in 2020. Bel ons op +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl. Losse entreetickets zijn later via de ticketshop ook nog te verkrijgen.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang één keer per maand de laatste ontwikkelingen, unieke kijkjes achter de schermen, aanbiedingen en meer. Een korte update van Polo Brabant in combinatie met BYLEI. Ben jij al aangemeld?

Polo Brabant en BYLEI

Bomanshof 6
5611 NJ, Eindhoven

BTW NL8206.80.485.B01
KvK  17248908

Polo Brabant
BYLEI heeft een missie met Polo Brabant: het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in Brainportregio. “Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.” Lees hier meer of ga naar www.bylei.com.

Locatie Polo Brabant

Landgoed Eeckenrhoode, Koningin Wilhelminalaan 66, Waalre (ook voor navigatie). Volg de P-borden voor het vinden van de juiste parkeerplaatsen.

Pers

Tijdens de Polo Brabant zijn er naast de mediapartners ook landelijke en regionale pers aanwezig (Radio, TV, dag- en weekbladen). Voor informatie over de mogelijkheden tijdens het event, kunt u contact opnemen met de organisatie.

Eigen eventlocatie

Organiseer uw eigen evenement in deze bijzondere entourage. De dagen voor en na dit weekend kan deze exclusieve evenementenlocatie nabij Eindhoven de thuisbasis zijn van jouw feest, congres, beurs, sportdag, etc.

Voor informatie, reserveringen of boekingen? Bel ons op +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief!