Custom Made Events verzorgt net als vorig jaar alle kinderactiviteiten bij Polo Brabant. We zijn weer blij dat we de samenwerking met Christel Molkenboer, eigenares van CM Events, kunnen continueren. Het is zoals altijd gewoon goed geregeld en elk kind gaat met een grote glimlach weer naar huis. Ook dit jaar kunnen de kinderen weer kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten. Zie de impressie van vorig jaar bij Polo Brabant 2016.

Custom Made Events is gespecialiseerd in het organiseren van exclusieve en op maat gemaakte kinderevents en kinderentertainment voor bedrijven, evenementen, beurzen, bruiloften, etc. Tijdens deze events krijgen de kinderen een VIP-behandeling. De zorg voor de kinderen nemen wij uit handen, zodat de gasten optimaal van het feest en/of evenement kunnen genieten. Het programma bestaat uit bijzondere activiteiten en unieke entertainment.

Custom Made events verzorgt, ontzorgt, organiseert en staat voor creatief, uniek en meedenkend.  Met de wensen van de opdrachtgever en onze creativiteit zetten wij samen een kinderentertainment neer dat past bij het evenement en/of feest. Of het nu om een bedrijfsevent, beurs, bruiloft of sportevenement gaat, onze op maat gemaakte kinderentertainment maakt het evenement tot een gegarandeerd succes! Voor meer informatie zie ook www.cm-events.nl.