CharruaZ-estilo het enige bedrijf dat in Nederland deze mooie ambachtelijk gemaakte gaucho laarzen en alpargatas verkoopt!

Polo Brabant verwelkomt graag CharruaZ-estilo als nieuwe deelnemer. De CharruaZ-estilo laarzen en alpargatas zijn authentieke handgemaakte producten, die tot op de dag van vandaag door de Gaucho’s in Uruguay worden gedragen.

Over ons

Tijdens een bezoek aan Minas in 2014 in het prachtige Uruguay belanden we midden tussen de Gaucho’s op een Gaucho festival.

De ongedwongen sfeer, de uitstraling van de Gaucho’s en de geur van heerlijke assado’s (vlees) gaven ons een bijzonder gevoel, dat we nooit meer vergeten. Het was als of we dertig jaar terug in de tijd waren gegaan. Hier ontstond onze liefde voor de prachtige authentieke laarzen en alpargatas (espadrilles), die door jong en oud gedragen worden.

We hebben direct zelf een paar gaucho laarzen aangeschaft die daar te koop werden aangeboden.

De prachtige stiksels aan de zijkant van de voet van de laars in combinatie met de lusjes aan de bovenkant gaven de laars een unieke uitstraling. De leren zool is vervaardigd met houten spijkers, echt ambachtelijk werk. Toen we de laars aantrokken waren we helemaal verkocht. De hak heeft de perfecte hoogte om er een hele dag op te kunnen lopen. Geen vermoeide, brandende voeten, blaren, knellende bandjes of zwikkende enkels meer. Integendeel, hoe langer je ze draagt hoe beter ze gaan zitten!

Bent u nieuwsgierig geworden dan nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website.

Charruaz-estilo | POLO BRABANT | BYLEI

Charruaz-estilo | POLO BRABANT | BYLEI