IMPRESSIE FOOD & DRINKS

Foodpartner Polo Brabant
Catering - Polo Brabant
  • Amuse de BELLE ETOILE met Stephanie Delporte |
    Proef ook haar exclusieve Franse delicatessen in haar shop

  • ORIENTAL GREEN HOUSE met Jeremy Chen |
    Thaise Garnalen | Koriander
    King’s Roll | Sushi met gebrande zalm en Unagisaus

  • STOKE BE i.s.m. OFYR head quarters en Creative products |
    Gastronomische Belgische Outdoor Cooking | met Guy Weyts |
    Getoast Lavashbrood | Toscaanse kruiden (op tafel geserveerd)
    Bruschetta Tomatendip en de ‘STOKE Epic Saus’ dip (op tafel geserveerd)
    Krokante Twistergarnaal | Soja zoetzuur dip
    Spies Hoevekip | Sesamcrumble | Dressing van mirim en sesamolie
    Tsjunk van zalm | Salade van quinoa – parelcouscous | Arabische aromaten | Kalamansi dressing
    Knolselderij geroosterd | Venkelzaad | Medina spices | Groene asperge | Baba ganoush STOKE-style

  • NH Collection Centre Eindhoven | met Casimir Evens
    Boemboe Rendang | Seroedeng | Wilde rijst
    Salada van het Witte Goud van Brabant
    Hollandse Garnalen

  • WA?! Zalm worstenbroodje van Houben Worstenbrood |
    Een nieuw worstenbroodje, ontwikkeld i.s.m. versvishandel Jan van As, bereid met delen van de wilde zalm die overblijven van de zalmmoot. No waste, duurzaam en nieuw! EEN PRIMEUR!

  • DELICIOUS AT HOME met Ralph van Kroonenburg |
    Zacht gegaarde runderlende vanaf de Argentijnse ‘Asado’ (bbq) | Cimmi Churri
    BYLEI’s ballenbak | Gehaktballetjes | Sauzen van kreeft, pindakaas of Oma’s jus

  • ART DE CUISINE met Grace Haagsma |
    Puntzakje verse patates frites van ‘Onze Frietwagen’
    Bourgondische Bitterballen

  • HANOS |
    Assortiment met Kazen, Worsten en Garnituren |
    Fruity Juices & Waterbars (vanuit de bar)

  • KIDS AREA |
    Slush puppies & Ranja’s
    Fruit & Fruitijsjes
    Snoepies

Catering - Polo Brabant
Catering - Polo Brabant
Catering - Polo Brabant
Catering - Polo Brabant
https://www.polobrabant.nl/wp-content/uploads/2019/04/20181117_1710_BYLEI_XIDOOR-LR_9567-KLEURSTOF-004.jpg

WIJNSELECTIE

  • Orchidea, Sauvignon Blanc 2018

  • Jean Claude Mas, Chardonnay-Viognier 2017

  • Chateau Beaulieu, Rosé

  • Roeno, Marzemino ‘La Rua’ 2017

  • Manzane Prosseco Supriore Spumante

  • Manzane Prosseco Rosato Spumante

MOCKTAIL

Catering

FRISDRANKEN

Catering

WATERS

Catering

KOFFIE – THEE

Catering

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.