ONZE UITMUNTENDE GASTVRIJHEID DELEN WIJ MET TROTS

Brabantse gastvrijheid in een schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden. De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’. Ook is er de mogelijkheid om gedurende een dagje Polo Brabant langs te lopen bij de ‘urban-foodcourts’, om zo je “eigen proeverij” op touw te zetten.

IMPRESSIE POLO SMAAKMAKERS 2018

  • OESTERKRAKERS met André Linting |
    Franse creuse oester | garnituren
  • Amuse de BELLE ETOILE met Stephanie Delporte |
    Proef ook haar exclusieve Franse delicatessen in haar shop
  • ORIENTAL GREEN HOUSE met Jeremy Chen |
    Gamba | Japanse tapenade |
    Sushi |Oriental style
  • NH COLLECTION EINDHOVEN CENTRE met Casimir Evens |
    Lamellen kabeljauw | dragon | frisse kruiden | antiboise tomaten |
    Asperge | gerookte boter | buikspek | foelie

  • HOLLAND CASINO EINDHOVEN met Bart Biemans |
    Geplukte eendenbout | basilicum | schuim van Parmezaan | kroepoek van gerookte paprika (zaterdag) |
    Blini | rauwe coquille | creme kaviaar | cresson (zaterdag) |
    Flamkuche | gerookte zalm | prei | emmenthaler kaas (zondag) |
    Brioche broodje | zacht gegaard varkensvlees (zondag)

  • SLIGRO met Wilbert van Rijsingen |
    Assortiment Kaas en vruchten |
    Fruity Juices & Waterbars (vanuit de bar)

  • CUISINE CATERING Belgische gastronomie | Turnhout met Bram Gers |
    ‘Vichyssoise’ | Fluweel zacht koud ‘soepje’ tuinboon | jonge prei | gerookte forel |schuim van gele curry | Arebequina olijfolie | ’Crazy pea’ |
    ‘Ballotine’ van parelhoen | Parelhoenfilets gevuld met ‘trompets de la mort’ | sjalot |zalf ‘Butternut’| pompoen |Korenaar asperges |jus met porto

  • DELICIOUS AT HOME met Ralph van Kroonenburg |
    Zacht gegaarde runderlende vanaf de Argentijnse ‘Asado’ (bbq) | truffeljus | bospeentje

  • ART DE CUISINE met Grace Haagsma |
    Puntzakje verse patates frites van ‘Onze Frietwagen’ |
    Bourgondische Bitterballen

  • LOLLY’S VAN PIPPENS |
    Chocolade Lolly’s van Pepijn Pippens

  • KIDS AREA |
    Slush puppies & Ranja’s |
    Fruitijsjes |
    Snoepgoed

WIJNEN

  • Orchidea 2018, Sauvignon Blanc

  • Jean Claude Mas, Chardonnay-Viognier 2017

  • Manzane Prosseco Suprior Spumante

  • Manzane Prosseco Rosato Spumante

https://www.polobrabant.nl/wp-content/uploads/2019/04/20181117_1710_BYLEI_XIDOOR-LR_9567-KLEURSTOF-004.jpg

BIEREN

Catering

FRISDRANKEN

Catering

WATERS

Catering