ONZE UITMUNTENDE GASTVRIJHEID DELEN WIJ MET TROTS

Brabantse gastvrijheid in een schitterende ambiance

Het reusachtige polopaviljoen ingericht met luxe loges, sfeervolle tafels, verschillende lifestyle shops en de ‘urban-foodcourts’ grenst aan de groene, rijke weides, zo groot als vijf voetbalvelden, waar het polo spektakel zal plaatsvinden. De professionele medewerkers van Polo Brabant zorgen er persoonlijk voor dat de gasten niets tekort komen. De gasten worden door middel van persoonlijke bediening continu voorzien van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes vers bereid vanuit de ‘urban-foodcourts’. Ook is er de mogelijkheid om gedurende een dagje Polo Brabant langs te lopen bij de ‘urban-foodcourts’, om zo je “eigen proeverij” op touw te zetten.

IMPRESSIE POLO SMAAKMAKERS 2019

  • Amuse de BELLE ETOILE met Stephanie Delporte |
    Proef ook haar exclusieve Franse delicatessen in haar shop

  • ORIENTAL GREEN HOUSE met Jeremy Chen |
    Thaise Garnalen | Koriander
    King’s Roll | Sushi met gebrande zalm en Unagisaus

  • STOKE BE i.s.m. OFYR head quarters en Creative products |
    Gastronomische Belgische Outdoor Cooking | met Guy Weyts |
    Getoast Lavashbrood | Toscaanse kruiden (op tafel geserveerd)
    Bruschetta Tomatendip en de ‘STOKE Epic Saus’ dip (op tafel geserveerd)
    Krokante Twistergarnaal | Soja zoetzuur dip
    Spies Hoevekip | Sesamcrumble | Dressing van mirim en sesamolie
    Tsjunk van zalm | Salade van quinoa – parelcouscous | Arabische aromaten | Kalamansi dressing
    Knolselderij geroosterd | Venkelzaad | Medina spices | Groene asperge | Baba ganoush STOKE-style

  • NH Collection Centre Eindhoven | met Casimir Evens
    Boemboe Rendang | Seroedeng | Wilde rijst
    Salada van het Witte Goud van Brabant
    Hollandse Garnalen

  • WA?! Zalm worstenbroodje van Houben Worstenbrood |
    Een nieuw worstenbroodje, ontwikkeld i.s.m. versvishandel Jan van As, bereid met delen van de wilde zalm die overblijven van de zalmmoot. No waste, duurzaam en nieuw! EEN PRIMEUR!

  • DELICIOUS AT HOME met Ralph van Kroonenburg |
    Zacht gegaarde runderlende vanaf de Argentijnse ‘Asado’ (bbq) | Cimmi Churri
    BYLEI’s ballenbak | Gehaktballetjes | Sauzen van kreeft, pindakaas of Oma’s jus

  • ART DE CUISINE met Grace Haagsma |
    Puntzakje verse patates frites van ‘Onze Frietwagen’
    Bourgondische Bitterballen

  • HANOS |
    Assortiment met Kazen, Worsten en Garnituren |
    Fruity Juices & Waterbars (vanuit de bar)

  • KIDS AREA |
    Slush puppies & Ranja’s
    Fruit & Fruitijsjes
    Snoepies

WIJNEN

  • Orchidea, Sauvignon Blanc 2018

  • Jean Claude Mas, Chardonnay-Viognier 2017

  • Chateau Beaulieu, Rosé

  • Roeno, Marzemino ‘La Rua’ 2017

  • Manzane Prosseco Supriore Spumante

  • Manzane Prosseco Rosato Spumante

https://www.polobrabant.nl/wp-content/uploads/2019/04/20181117_1710_BYLEI_XIDOOR-LR_9567-KLEURSTOF-004.jpg

BIEREN

Catering

FRISDRANKEN

Catering

WATERS

Catering

T : +0031 40 245 8849
M : polo@bylei.com