Impressie 2019


Amuse de BELLE ETOILE met Stephanie Delporte |
Proef ook haar exclusieve Franse delicatessen in haar shopORIENTAL GREEN HOUSE met Jeremy Chen |
Thaise Garnalen | Koriander
King’s Roll | Sushi met gebrande zalm en UnagisausSTOKE BE i.s.m. OFYR head quarters en Creative products |
Gastronomische Belgische Outdoor Cooking | met Guy Weyts |
Getoast Lavashbrood | Toscaanse kruiden (op tafel geserveerd)
Bruschetta Tomatendip en de ‘STOKE Epic Saus’ dip (op tafel geserveerd)
Krokante Twistergarnaal | Soja zoetzuur dip
Spies Hoevekip | Sesamcrumble | Dressing van mirim en sesamolie
Tsjunk van zalm | Salade van quinoa – parelcouscous | Arabische aromaten | Kalamansi dressing
Knolselderij geroosterd | Venkelzaad | Medina spices | Groene asperge | Baba ganoush STOKE-styleNH Collection Centre Eindhoven | met Casimir Evens
Boemboe Rendang | Seroedeng | Wilde rijst
Salada van het Witte Goud van Brabant
Hollandse Garnalen
WA?! Zalm worstenbroodje van Houben Worstenbrood |
Een nieuw worstenbroodje, ontwikkeld i.s.m. versvishandel Jan van As, bereid met delen van de wilde zalm die overblijven van de zalmmoot. No waste, duurzaam en nieuw! EEN PRIMEUR!DELICIOUS AT HOME met Ralph van Kroonenburg |
Zacht gegaarde runderlende vanaf de Argentijnse ‘Asado’ (bbq) | Cimmi Churri
BYLEI’s ballenbak | Gehaktballetjes | Sauzen van kreeft, pindakaas of Oma’s jusART DE CUISINE met Grace Haagsma |
Puntzakje verse patates frites van ‘Onze Frietwagen’
Bourgondische BitterballenHANOS |
Assortiment met Kazen, Worsten en Garnituren |
Fruity Juices & Waterbars (vanuit de bar)KIDS AREA |
Slush puppies & Ranja’s
Fruit & Fruitijsjes
Snoepies





Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.