In de wereld van zakelijke evenementen helpen Lei en Lukas Willems graag met het schrijven van uw verhaal. Daarbij treden de tweelingbroers graag buiten de gebaande paden om een authentiek evenement te organiseren. Lei vertelt over de visie van BYLEI.

Wie een kijkje neemt op de website van BYLEI krijgt direct een goed beeld van de sfeer en kwaliteit van de evenementen van BYLEI: de kleurrijke foto’s tonen piekfijne inrichtingen die direct de grote zorg voor detail van het evenementenbureau verraden. Lei Willems: “Mijn achtergrond ligt in zowel de horeca, als de marketing. Door de gastvrijheid van de horeca te combineren met het commerciële inzicht uit de marketingwereld creëren we bij BYLEI evenementen met het beste uit beide werelden. Het maakt ons niet uit welke klant we voor ons hebben: of het nu om een multinational gaat of het plaatselijke loodgietersbedrijf, we doen altijd ons best een onvergetelijk evenement neer te zetten.”

Uniek verhaal

Het belangrijkste uitgangspunt hierbij is het vertellen van een buitengewoon verhaal. Lei vertelt: “In de twintig jaar sinds ik BYLEI heb opgericht heb ik nooit twee keer hetzelfde evenement georganiseerd. Hoewel veel bedrijven natuurlijk dezelfde ‘ingrediënten’ hebben is de samenstelling daarvan altijd anders. Daarom proberen we met ieder evenement het unieke verhaal te vertellen dat bij het bedrijf en haar doelstellingen past. Dat betekent dat we streven naar creativiteit, authenticiteit en verleidelijkheid. Hiervoor is ook lef van de opdrachtgever nodig. Als we de kans krijgen zullen we dit echter belonen met een prachtig evenement dat de verwachtingen overstijgt.” De rode draad door alle verhalen die BYLEI schrijft is verwonderen en verwend worden. “Genieten is tegenwoordig zo’n gewoon begrip geworden,” aldus Lei. “Wij streven naar meer dan slechts dat. Onze gasten moeten zich in de watten gelegd voelen en in alle details de gastvrijheid voelen. Dat is waar het bij ons om draait. Met een glimlach is de bodem hiervoor al gelegd, de rest volgt dan vanzelf. Zo kunnen we mensen raken, verbluffen en verwonderen – iedere keer opnieuw.”

 

Zakelijk & Privé Sprookje

Polo Brabant

Een van de jaarlijks terugkerende evenementen van BYLEI is Polo Brabant; Lei noemt het liefkozend het kindje van het bedrijf. Sinds 2008 wordt dit evenement ieder jaar in juni georganiseerd  bij Polo Club Waalre. Het doel van dit paardensportevenement is op een vernieuwende wijze relaties met elkaar in contact te brengen en reeds bestaande relaties te versterken in een inspirerende omgeving. BYLEI faciliteert dit door het aanbieden van verschillende zakelijke arrangementen. Bijzonder is de perfecte balans tussen een kwalitatief hoogstaand evenement en een niet te groot gevoel van exclusiviteit. Lei: “Wij bieden onze klanten verschillende soorten zakelijke arrangementen voor Polo Brabant. Dat komt er over het algemeen op neer dat we tafels en loges verkopen, met verschillende mate van luxe en verzorging. Het is mooi om te merken hoe groot de verscheidenheid aan gasten is tijdens dit weekend: we ontvangen er multinationals zoals de ANWB, advocatenkantoren, bedrijven uit de technische industrie, automerken, maar ook de lokale MKB-bedrijven! Daaruit blijkt ons streven een exclusief evenement te organiseren waarbij iedereen zich geïncludeerd kan voelen.” Het evenement duurt twee dagen en ontvangt beide dagen normaliter een duizendtal bezoekers. Komend jaar zal de tiende editie van Polo Brabant plaatsvinden op 22 en 23 juni op Landgoed Eeckenrhoode in Waalre.