Dit jaar vindt in Waalre alweer voor de achtste maal POLO BRABANT plaats. Opnieuw is het prachtige Landgoed Eeckenrhoode de plaats waar dit evenement plaatsvindt.

De paardensport is in onze Metropoolregio volop aanwezig en presenteert zich in al zijn grandeur met vele (inter)nationale evenementen. Dressuur, springen en aangespannen rijden; Waalre voegt zich naadloos in dit rijtje met het jaarlijkse polo event op hoog niveau.

Als  burgemeester van Waalre ben ik uiteraard trots om een dergelijk stijlvol en prachtig evenement binnen onze gemeente te mogen verwelkomen. Ook dit jaar is er niets aan het toeval overgelaten om u te laten genieten van internationale topsport en Brabantse gastvrijheid te midden van de bekende groene omgeving van Waalre. Laat u verrassen, ook als u nog niet bekend bent met deze sport. U krijgt uitleg over de spelregels en de spelers zijn graag bereid u wat meer te vertellen over hun polo passie.

Ik hoop van harte dat de beste equipe de Brabant Polo Cup mag winnen. Natuurlijk verwacht ik ook dat u als bezoeker volop aan uw trekken komt. Aan het afwisselende programma zal het niet liggen en wellicht kom ik u ook tegen bij de traditionele ‘treading in’, het aantrappen van de pollen op het veld. Welkom in Waalre, ‘De Living Room van Brainport’.

Met sportieve groet,

 

drs. J.W. Brenninkmeijer

burgemeester van Waalre