Het is winter in Nederland. Op het prachtige landgoed Eeckenrhoode lijkt alles stil te staan. Paarden genieten van hun rust, de tuin en weiden zijn bedekt met een weelderige laag bladeren en de karaktervolle kale bomen steken scherp af tegen de blauwe lucht.

Bij Polo Brabant zijn we alweer bezig met de eerste zomerdagen. Op 22 en 23 juni zijn we weer welkom op het landgoed van de gastvrije familie Van Berkel. Binnen de polo sport betekent ‘BOWL IN’ letterlijk de start van de polo match als de referee de bal in het spel brengt. Polo Brabant is al volop in beweging om van de TIENDE editie een hele bijzondere te maken. Met nog meer spektakel, mooie sport, stijlvolle interieurs, bijzonder entertainment maar vooral heel veel leuke mensen.

Op dit moment zijn er nog diverse loge of tafelarrangementen beschikbaar. Polo Brabant is de ideale combinatie tussen business, sport en hospitality. We informeren u graag ook over de vele (activatie) programma’s.

Van mei tot en met september denderen polo teams weer ergens over de grote velden. Elk weekend is er in Europa een spectaculair toptoernooi, Polo Brabant behoort in Nederland als enige toernooi tot deze categorie. In een prachtige ambiance, heeft Polo Brabant zich met haar formule en hartelijkheid een vaste plaats op de spelerskalender verworven.

Een decennium geleden vonden we dat het tijd werd om verandering te brengen in de polosport, een fascinerende wereld welke steeds meer in opkomst was. Steeds meer mensen en bedrijven raakten geïnteresseerd in deze spectaculaire sport. Wij hebben inmiddels duizenden mensen in de afgelopen 10 jaar laten kennismaken met deze fascinerende wereld van ruigheid en elegantie.

KLIK HIER VOOR DE POLO BROCHURE 2019

Laat ons weten welk arrangement het beste bij u past en dan ontvangen wij u en uw gasten graag in Waalre.

KLIK HIER VOOR ONZE ARRANGEMENTEN