Boels en Polo Brabant: een waardevolle samenwerking

Tijdens Polo Brabant werkt Boels Party & Events nauw samen met de organisator, evenementenbureau BYLEI. Er wordt alles aan gedaan om de gasten te verwonderen door het aanbieden van een onvergetelijke beleving. Het bijzondere event staat in het teken van mooie en waardevolle ontmoetingen.
Al sinds een jaar of tien werken Boels Party & Events en evenementenbureau BYLEI samen. Polo Brabant is een event dat sinds 2008 georganiseerd wordt door BYLEI. Het evenementenbureau staat er om bekend dat zij de juiste omgeving weten te creëren waar mensen zich snel prettig en thuis voelen.

Mooie ontmoetingen
Dit jaar zal de samenwerking tussen Boels Party & Events en Polo Brabant nog intensiever zijn. Het event op 17 en 18 juni in Waalre staat in het teken van mooie ontmoetingen en het verbreden van een waardevol netwerk. Gasten worden tijdens Polo Brabant voor 100% in de watten gelegd. En dat is waar Boels Party & Events graag aan meewerkt.

Nieuw aanbod
Met een nieuw en exclusief productaanbod neemt Boels Party & Events een gedeelte van de rol op zich om, in opdracht van BYLEI, een ‘grasweide’ om te toveren tot een geweldige ontmoetingsplek. Hiervoor worden ook facilitaire materialen als hekwerken geleverd. Maar vooral het creëren van een onvergetelijke beleving staat voorop. Door middel van sfeervol meubilair, prachtige nieuwe serviezen en bestek biedt Polo Brabant de mogelijkheid voor Boels om zich te profileren als een professionele partner voor dergelijke grote en sfeervolle events.

 

 

Kijk ook op BOELS PARTY