DRESSCODE

Het kledingadvies is Smart Casual. Wij adviseren u bij de keuze van uw schoenen rekening te houden met het landelijke karakter van het evenement. Vanaf het parkeerterrein is het een korte wandeling over het landgoed. Wanneer de weersvooruitzichten slecht zijn zullen er passende voorzieningen getroffen worden.

KINDERDORP

Er is een professioneel entertainment team aanwezig om met de kinderen er op los te knutselen, zich te laten schminken of meer. Kijk hier wat er allemaal in het kinderdorp te beleven is bij kinderdorp impressie.

ACCREDITATIE

Neem uw persoonlijke ticket(s) in geprinte vorm mee of sla deze op in uw telefoon. De unieke barcode zal worden gescand bij de entree van het terrein. Hierna wordt u doorverwezen naar het paviljoen middels een plattegrond.

Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree onder begeleiding.

MINDER VALIDE GASTEN

Bent u of iemand van uw gezelschap minder valide? Geef dit dan aan bij ons (info@polobrabant.nl). Iemand die slecht ter been is kunnen we vanaf de parking via een shuttle car naar het paviljoen rijden. Iemand in een rolstoel ontvangt van ons een P4 parking ticket en kan de auto daar parkeren (dichtbij entree uitstappen bij entree).

ROUTE & PARKEREN

De locatie van Polo Waalre is Polo Club Waalre: Koningin Wilhelminalaan 66, Waalre. Vanaf dit adres volgt u de P-borden en de instructies van de parking crew. U heeft geen parkeerkaart nodig om uw voertuig op het parkeerterrein te plaatsen.

PLATTEGROND

Kijk op de plattegrond waar elk arrangement is gesitueerd.

Reserveren - Polo Brabant

POLO SPELREGELS

Het is een fraai gezicht die over het veld razende, wendbare paarden tijdens een polowedstrijd. Klapperende hoeven, rondvliegende graspollen, stoere mannen met een mallet (stick) in de ene hand en de andere aan de teugels. Spektakel! Wat moet je weten als je naar een polowedstrijd kijkt tijdens Polo Brabant? Hier de Groundrules of Polo.

ACHTER DE SCHERMEN

Neem een op zaterdag of zondag een kijkje bij de stallen op het landgoed. Kijk hoe deze polopaarden worden verzorgd en klaargemaakt voor een wedstrijd. Ervaar zelf hoe het is om op een polopaard te zitten. De stalmedewerkers vertellen u er graag meer over. Zie hier voor een impressie.

BEZOEKERSPROFIEL

Veelal gelijkgestemden; succesvolle Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familie- en groot bedrijf, Brabants MKB, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, lokale bestuurders Brabantse gemeenten, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

Kijk hier voor een overzicht van de deelnemende bedrijven.

HONDEN

Het is toegestaan om uw hond of honden mee te nemen naar Polo Brabant. Deze moeten dan wel worden aangelijnd. Eventuele risico’s liggen volledig bij de eigenaar van de hond en Polo Brabant kan dus niet aansprakelijk worden gesteld. Ook wordt gewenst de uitwerpselen van uw hond netjes op te ruimen.

AANTAL BEZOEKERS PER DAG

Per dag ontvangen we ruim 1000 gasten en een 150 kinderen.

HOTEL OVERNACHTING

Op dit moment is er geen hotelarrangement beschikbaar.

BOB service

Veilig naar huis, ook met een slok op! WijRijden is mobiliteitspartner van Polo Brabant. Reserveer dan op tijd, zodat u verzekerd bent dat uw chauffeur klaar staat bij vertrek.

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.com.