BEZOEKERS INFO

|Bezoekers
Bezoekers2019-03-08T14:34:41+00:00

BEZOEKERSPROFIEL

Veelal gelijkgestemden; succesvolle Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familie- en groot bedrijf, Brabants MKB, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, lokale bestuurders Brabantse gemeenten, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

Deze zaterdagavond is informeler van karakter door het avondprogramma en vooral voor volwassenen, weinig kinderen. De zondagmiddag is ideaal om met het gezin de polo te bezoeken. Er is een uitgebreid kinder- en tienerprogramma.

PLATTEGROND

Kijk op de plattegrond waar elk VIP arrangement is gesitueerd.

AANTALLEN

Per dag ontvangen we ruim 1000 gasten en een 150 kinderen.

ACCREDITATIE

Neem uw persoonlijke ticket(s) in geprinte vorm mee of sla deze op in uw telefoon. De unieke barcode zal worden gescand bij de entree van het terrein. Hierna wordt u doorverwezen naar het paviljoen middels een plattegrond.

Kinderen tot 10 jaar hebben gratis entree onder begeleiding.

DRESSCODE

Het kledingadvies is SMART CASUAL. Wij adviseren u bij de keuze van uw schoenen rekening te houden met het landelijke karakter van het evenement. Vanaf het parkeerterrein is het een korte wandeling over het landgoed. Wanneer de weersvooruitzichten slecht zijn zullen er passende voorzieningen getroffen worden.

KINDERDORP

Er is een professioneel entertainment team aanwezig om met de kinderen er op los te knutselen, zich te laten schminken of meer. Kijk hier wat er allemaal in het kinderdorp te beleven is. Kinderdorp impressie

HOTEL OVERNACHTING

Er is een speciaal arrangement samengesteld in samenwerking met NH Collection Eindhoven Centre. Het gloednieuwe hotel is gevestigd om de lokale bezienswaardigheid de Groene Toren, middenin het moderne centrum van Eindhoven.  Lees hier meer over het arrangement

ROUTE & PARKEREN

De locatie van Polo Waalre is Polo Club Waalre: Koningin Wilhelminalaan 66, Waalre. Vanaf dit adres volgt u de P-borden en de instructies van de parking crew.

POLO SPELREGELS

Het is een fraai gezicht die over het veld razende, wendbare paarden tijdens een polowedstrijd. Klapperende hoeven, rondvliegende graspollen, stoere mannen met een mallet (stick) in de ene hand en de andere aan de teugels. Spektakel! Wat moet je weten als je naar een polowedstrijd kijkt tijdens POLO BRABANT? Hier de Groundrules of Polo.

ACHTER DE SCHERMEN

Neem een op zaterdag of zondag een kijkje bij de stallen op het landgoed. Kijk hoe deze polopaarden worden verzorgd en klaargemaakt voor een wedstrijd. Ervaar zelf hoe het is om op een polopaard te zitten. De stalmedewerkers vertellen u er graag meer over. Zie hier voor een impressie

MINDER VALIDE GASTEN

Bent u of iemand van uw gezelschap minder valide? Geef dit dan aan bij ons (polo@bylei.com). Iemand die slecht ter been is kunnen we vanaf de parking via een shuttle car naar het paviljoen rijden. Iemand in een rolstoel ontvangt van ons een P4 parking ticket en kan de auto daar parkeren (dichtbij entree uitstappen bij entree).

Deel ons
Deel ons niet