VIP-Tafel aan het Veld

(6 personen)

LOCATIE
Een volledig verzorgd ‘all-inclusive’’ arrangement voor 6 personen aan een stijlvolle picknicktafel met parasol, buiten direct op/ aan het veld. De tafel wordt voorzien van uw bedrijfsnaam.

CATERING
Verschillende dranken staan in luxe ijsemmers op tafel en worden aangevuld door onze cateringmedewerkers. De smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes worden op tafel geserveerd. U kunt altijd uw eigen favoriete gerechtjes nogmaals proeven in de ‘urban-foodcourts’.

Voor meer informatie en/ of een impressie van de catering en gastvrijheid van Polo Brabant, klik hier.

VIP-Tafel - Aan het Polo Brabant Veld

PRIJS 6 PERSONEN
Zaterdag  € 1.200 per tafel
Zondag  € 1.100 per tafel

Extra tafelkaart € 135
Kinderen tot 10 jaar gratis, van 10 t/m 17 jaar € 35 per kind.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

VIP-Tafel in het Paviljoen

(10 personen)

LOCATIE
Een volledig verzorgd ‘all-inclusive’ arrangement voor 10 personen aan een zeer stijlvolle statafel met barkrukken in de overdekte hospitality-ruimte te midden van de promenade. De tafel wordt voorzien van uw bedrijfsnaam.

CATERING
Verschillende dranken staan in luxe ijsemmers op tafel en worden aangevuld door onze cateringmedewerkers. De smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes worden op de tafel geserveerd. U kunt altijd uw eigen favoriete gerechtjes nogmaals proeven in de ‘urban-foodcourts’.

Voor meer informatie en/ of een impressie van de catering en gastvrijheid van Polo Brabant, klik hier.

VIP-Tafel - In het Polo Brabant Paviljoen

PRIJS 10 PERSONEN
Zaterdag  € 2.300 per tafel
Zondag  € 1.950 per tafel

Extra Tafelkaart € 135
Kinderen tot 10 jaar gratis, van 10 t/m 17 jaar € 35 per kind.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Iedereen die relaties uitnodigt op een evenement ontkomt er niet aan. Op het allerlaatste moment zeggen gasten met een goede reden toch af.  Dit wil natuurlijk niemand en daarom biedt Polo Brabant een extra service: de ‘100% aanwezigheid’ garantie.

RESERVEER

Polo Brabant is uitgegroeid tot het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polotoernooien ter wereld, als het draait om hospitality. Op 20 & 21 juni 2020 zal de volgende editie van Polo Brabant plaatsvinden. Zoekt u ook een platform om uw relaties een keer écht versteld te doen staan? Wees dan snel voor de best beschikbare plaatsen! Wij hopen ook u en uw gasten te mogen verrassen en verwonderen op Polo Brabant 2020.

Contact ons voor de beste plaatsen in 2020!

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer naar of boek alvast de beste beschikbare plaatsen voor de editie van 20 en 21 juni 2020.

CONTACT ONS