Tickets

LOCATIE
Met de losse tickets heeft u toegang tot het gehele terrein (behalve de gereserveerde tafels en loges). U kunt plaats nemen op diverse beschikbare plaatsen direct aan het veld en/ of op het poloterras. Ook is het natuurlijk mogelijk om in het Polo Brabant Paviljoen te vertoeven. Hier kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de leuke ‘lifestyle’ shops, zien hoe de chefs kleine gerechtjes ‘live’ bereiden in de ‘urban-foodcourts’ of heerlijk drankje halen bij een van de bars.

CATERING
Net zoals alle andere arrangementen bevatten losse tickets ook een ‘all-inclusive’ arrangement. Dranken zijn verkrijgbaar vanuit de twee grote bars en in de ‘urban-foodcourts’ kunt u vele uitstekende en verrassende gerechtjes proeven.

Tickets

Zaterdag  € 115 per persoon/ kaart
Zondag  € 95 per persoon/ kaart

Kinderen tot 10 jaar:   gratis entree (onder begeleiding)
Kinderen van 10 t/m 17 jaar:  € 35 per persoon/ kaart

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Tickets - Geniet van de vele leuke activiteiten op Polo Brabant!

ONTDEK DE FASCINERENDE ‘VIBE’ VAN POLO

Polo, de combinatie van teamsport, ruige acties te paard en elegantie. Schouder aan schouder, in volle galop razen de paarden met 60 km/u aan u voorbij. Een decennium geleden vonden we dat het tijd werd om verandering te brengen in de polosport, een fascinerende wereld die steeds meer in opkomst was. Steeds meer mensen en bedrijven raakten geïnteresseerd in deze spectaculaire kijksport. Wij hebben inmiddels tienduizenden mensen in de afgelopen jaren kennis laten maken met deze meeslepende wereld van ruigheid en elegantie. Laat je verrassen en verwonderen door de betoverende ‘vibe’ die de polosport met zich meebrengt. Gecombineerd met een ‘tikkeltje’ keurigheid en Brabantse gastvrijheid op wereldniveau, creëert dit een onvergetelijke dag samen in de ambiance van Polo Brabant.

T : +0031 40 245 8849
M : polo@bylei.com