SHOPHOUDERS

Als Polo Brabant zijn we enorm trots op alle shops die zich presenteren tijdens Polo Brabant. Elke shop heeft een eigen verhaal en prachtige producten om te laten zien. Laat u tijdens het toernooi informeren en verrassen en neem een kijkje bij de verschillende producten. Zie hieronder een overzicht van de deelnemende shops van Polo Brabant 2020.

Polo Shop

Polo Brabant biedt een uniek platform voor bedrijven om zich extra te profileren in de vorm van brand building via een Lifestyle Shop. Geen standaard ‘pagode tenten’, maar in het grote paviljoen zijn een x-aantal m² vloeroppervlak beschikbaar om producten te presenteren.

Plattegrond

Reserveren - Plattegrond

De S-plekken op de plattegrond zijn de plaatsen waar de shops worden gerealiseerd. Elke S-plek heeft een basisafmeting van 9m². Meerdere plekken naast elkaar is geen probleem.

De shops tegen de loges mogen een maximale hoogte hebben van 150-170 cm en de achterzijde dient wit te zijn afgewerkt. De plaatsen tegen de zijwand mogen een maximale hoogte van 275 hebben.

INFORMATIE SHOPHOUDERS

Voor extra facilitaire informatie voor de standhouders klik hier.

Prijzen

9 m²: s € 625,-
18 m²: € 925,-
36 m²: s € 1300,-

Dit is inclusief verlichting van boven, stroompunt (ov), een Passe-partout  voor toegang voor 2x standbemanning per dag, één parkeerplaats nabij Paviljoen voor opslag, communicatie via nieuwsbrief en 10% korting op advertentie in Polo Magazine.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Contact ons

Laat het ons weten, dan informeren we u graag persoonlijk over de vele mogelijkheden.

CONTACT ONS

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.