POLO SHOP

Shops 2017-12-18T14:43:58+00:00

Polo Shop

Polo Brabant biedt een uniek platform voor bedrijven om daarbij aanwezig te zijn en zich extra te profileren in de vorm van brand building. Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden.

Het tentenpaviljoen van Polo Brabant is wederom absoluut indrukwekkend te noemen. Bij het betreden van de 110 meter lange promenade is links het poloveld en de ‘Company Loges’. In het midden en rechts tegen de wand worden de shops gerealiseerd. Zie ook de plattegrond. Rechts is de bar, podium en de verschillende food-courts.

Geen standaard pagode tenten, maar m² vloeroppervlak om de artikelen te presenteren. Op dit moment zijn nog diverse plekken beschikbaar voor het presenteren van laatste trends op gebied van onder andere mode, voeding, interieur en sport.

Prijzen

9 m²: s € 625,-
18 m²: € 925,-
36 m²: s € 1300,-

Dit is inclusief verlichting van boven, stroompunt (ov), een Passe-partout  voor toegang voor 2x standbemanning per dag, één parkeerplaats nabij Paviljoen voor opslag, communicatie via nieuwsbrief en 10% korting op advertentie in Polo Magazine.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

KLIK HIER VOOR DE POLO BROCHURE 2018

Informatie

We informeren u graag over de uitgebreide communicatie mogelijkheden voor, tijdens en na Polo Brabant 2017. Kijk hier voor gegevens Polo Brabant.