Het nieuwe Polo Magazine

Na een paar jaar afwezigheid presenteren we met gepaste trots een nieuwe editie van het POLO Magazine. Het magazine, dat viermaal per jaar verschijnt, verhaalt over sport en business in de Brainportregio en u uiteraard op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen rondom en tijdens Polo Brabant. Het blad is een fijne mix van boeiende artikelen, persoonlijke interviews met actieve Brainportenaren, interessante achtergronden, mooie vormgeving en advertenties.

Iedereen die bij Polo Brabant is geweest kent het relaxte netwerk, de prettige atmosfeer en de geroemde gastvrijheid. Polo is een lifestyle, een way of life, waarin je je snel thuis voelt. Het bedrijfsleven, ondernemers, bestuurders, andere professionals en ook de vele pololiefhebbers spreken we graag aan met dit magazine.
Het blad wordt verspreid onder alle verbonden partners en deelnemers. Ook ligt het magazine bij een groot aantal deelnemende winkels en bedrijven en zal het een eigen plek veroveren op de lees- en salontafels.

PM oktober 2019

Deze uitgave is rijkelijk gevuld met prachtige verslagen van de tiende editie van Polo Brabant, afgelopen juni. U leest een column van Lex van Berkel, onlangs uitgekozen tot polospeler van het jaar 2019 en van Jan-Erik Franck die vertelt over zijn belevenissen als commentator op de meest bijzondere polotoernooien in de wereld. Er is de nieuwe rubriek HOESTERNOUMEE waar bourgondiër Jos van Riel in gesprek gaat met een ‘persoonlijkheid uit de regio’, deze keer Teun Swinkels. Een speciaal bereide oester zal niet ontbreken!

Deze editie laten we twee bijzondere deelnemers en partners aan het woord: Marcel van Dijk van Oogenlust en Ed Veelenturf van Vespo. Uiteraard blikken we ook alvast vooruit naar de volgende editie. GENIET van dit magazine. Veel leesplezier toegewenst namens de redactie en de medewerkers van Polo Brabant/BYLEI. Dit POLO Magazine is in samenwerking met Mud Company tot stand gekomen.

Nog geen exemplaar ontvangen? Laat het ons weten, dan sturen we deze oktobereditie 2019 naar je op.

Cover POLO Magazine Oktober 2019

Advertentie of redactioneel

Verschijning

Het magazine zal eens per drie maanden verschijnen, te weten (ov): 8 oktober 2019, 21 december 2019, 21 maart 2020 en 20 juni (toernooi-editie)

Prijs

Per pagina redactioneel of advertentie: €225,- ex. btw.
De advertentie dient opgemaakt aangeleverd te worden. Optioneel kan tegen meerprijs de opmaak door Polo Brabant verzorgd worden.

Aanleverspecificaties

Netto 1/1 pagina 230 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 1/1 advertentie : 233 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens

Netto 2/1 pagina (spread) 460 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 2/1 advertentie : 466 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens

PM juni 2020

Volgend jaar vindt Polo Brabant plaats op 20 & 21 juni. Ook bij deze editie zal er een uitgave zijn van het POLO Magazine. Gedurende het toernooi wordt het magazine verspreidt door het polopaviljoen en is het dus zichtbaar voor een ieder die binnen is. Ook wordt het aan het eind van beide dagen uitgedeeld aan de bezoekers die richting huis gaan. Mocht je alvast interesse hebben om in deze “Special Tournament Edition” te staan, neem ook dan contact op met de organisatie.

Mocht je nog een exemplaar willen ontvangen van de toernooi-uitgave Juni 2019? Laat het ons weten, dan sturen we er een op.

Polo Brabant Magazine 2019

Voor informatie, reserveringen of boekingen? Bel ons op +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.

Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief!