Advertentie

Het POLO Magazine is het magazine over Sport & Business rondom Polo Brabant. In het magazine zijn diverse leuke artikelen, mooie advertenties en interessante weetjes te vinden. Deze bestaan uit een combinatie van het bedrijfsleven verbonden aan Polo Brabant, de polosport in zijn algemeenheid en het toernooi Polo Brabant zelf. Het magazine wordt gedurende het jaar meerdere keren uitgegeven en wordt verspreid onder alle verbonden partners en deelnemers van Polo Brabant. Ook ligt het magazine bij een groot aantal deelnemende winkels en bedrijven in ontvangst- en bedrijfsruimten.

Na de vergrote uitgave van het toernooimagazine tijdens de afgelopen editie van Polo Brabant in juni, komt er in september 2019 opnieuw een uitgave van het tijdschrift. Met een terugblik, vooruitblik en leuke verhalen van enkele deelnemende bedrijven.  Mocht je interesse hebben om hierin te staan, of meer te weten willen komen, neem dan contact op met polo@bylei.com.

Volgend jaar vindt Polo Brabant plaats op 20 & 21 juni. Ook bij deze editie zal er een uitgave zijn van het POLO Magazine. Gedurende het toernooi wordt het magazine verspreidt door het polopaviljoen en is het dus zichtbaar voor een ieder die binnen is. Ook wordt het aan het eind van beide dagen uitgedeeld aan de bezoekers die richting huis gaan. Mocht je alvast interesse hebben om in deze “Special Tournament Edition” te staan, neem ook dan contact op met de organisatie.

Mocht je nog een exemplaar willen ontvangen van de uitgave Juni 2019? Laat het ons weten, dan sturen we er een op.

 Aanleverspecificaties

Netto 1/1 pagina 230 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 1/1 advertentie : 233 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens

Netto 2/1 pagina (spread) 460 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 2/1 advertentie : 466 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens

Prijs

Per pagina: €225,- ex. btw.
De advertentie dient opgemaakt aangeleverd te worden. Optioneel kan tegen meerprijs de opmaak door Polo Brabant verzorgd worden.

MAGAZINE JUNI 2019

Polo Brabant Magazine 2019
POLO MAGAZINE JUNI 2019

TROTS DELEN

Polo Brabant is uitgegroeid tot het grootste business-hospitality evenement van de Benelux én behoort inmiddels tot de beste polotoernooien ter wereld, als het draait om hospitality.

Polo Brabant is hét moment om stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots op uw opdrachtgevers, trots op uw leveranciers en trots op uw eigen team. Juist op een dag als deze samen genieten van de behaalde successen. Polo Brabant biedt de ideale combinatie van business, sport en hospitality. Een onvergetelijke dag samen zijn.

Contact ons voor de beste plaatsen in 2020!

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer naar of boek alvast de beste beschikbare plaatsen voor de editie van 20 en 21 juni 2020.

CONTACT ONS