Het nieuwe POLO Magazine

Na een paar jaar afwezigheid presenteren we met gepaste trots een nieuwe editie van het POLO Magazine. Het magazine, dat viermaal per jaar verschijnt, verhaalt over sport en business in de Brainportregio en u uiteraard op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen rondom en tijdens Polo Brabant. Het blad is een fijne mix van boeiende artikelen, persoonlijke interviews met actieve Brainportenaren, interessante achtergronden, mooie vormgeving en advertenties.

Iedereen die bij Polo Brabant is geweest kent het relaxte netwerk, de prettige atmosfeer en de geroemde gastvrijheid. Polo is een lifestyle, een way of life, waarin je je snel thuis voelt. Het bedrijfsleven, ondernemers, bestuurders, andere professionals en ook de vele pololiefhebbers spreken we graag aan met dit magazine.

Gratis abonneren!

Mail nu je NAW gegevens naar info@polobrabant.nl, zodat de volgende editie van het POLO Magazine direct na verschijnen op je deurmat ligt.

Wil je een eerdere editie ontvangen? Laat het ons dan ook weten, dan sturen we deze naar je op.

Editie oktober 2019

Deze uitgave is rijkelijk gevuld met prachtige verslagen van de tiende editie van Polo Brabant, afgelopen juni. U leest een column van Lex van Berkel, onlangs uitgekozen tot polospeler van het jaar 2019 en van Jan-Erik Franck die vertelt over zijn belevenissen als commentator op de meest bijzondere polotoernooien in de wereld. Ook twee bijzondere deelnemers aan het woord: Marcel van Dijk van Oogenlust en Ed Veelenturf van Vespo. Uiteraard blikken we ook alvast vooruit naar de volgende editie.

HOESTERNOUMEE?
In deze nieuwe rubriek, waar bourgondiër Jos van Riel in gesprek gaat met een ‘persoonlijkheid uit de regio’, deze keer Teun Swinkels. Een speciaal bereide oester zal niet ontbreken!

Cover POLO Magazine Oktober 2019

Bekijk de editie oktober 2019

Toernooi editie

Rondom Polo Brabant op 20 & 21 juni, zal er wederom Special Tournament Edition van het POLO Magazine uitkomen. Het magazine wordt dan verspreid in de loges, op de VIP tafels en openbare plekken in het Paviljoen. Ook wordt het aan het eind van beide dagen uitgedeeld aan de bezoekers die richting huis gaan. Uiteraard wordt deze ook toegestuurd aan de aangemelde personen van POLO Magazine. Mocht je alvast interesse hebben om in deze “Special Tournament Edition” te staan, neem ook dan contact op met de organisatie.

Mocht je nog een exemplaar willen ontvangen van de toernooi-uitgave Juni 2019? Laat het ons weten, dan sturen we er een op.

Polo Brabant Magazine 2019

Bekijk de toernooi-editie 2019

Algemeen

Gratis verkrijgbaar!

Mail nu je NAW gegevens naar info@polobrabant.nl, zodat de volgende editie van het POLO Magazine direct na verschijnen op je deurmat ligt. Wil je een eerdere editie hebben, laat het ons dan ook weten, dan sturen we deze naar je op.

Verspreiding

Het magazine is niet verkrijgbaar in de winkel. POLO Magazine wordt enkel persoonlijk op naam verstuurd. Het blad wordt automatisch verspreid onder alle verbonden partners en deelnemers. Ook zal het een eigen plek veroveren op de lees- en salontafels.

Verschijning

Het magazine zal eens per drie maanden verschijnen, te weten (ov): 8 oktober 2019, 21 december 2019, 21 maart 2020 en 20 juni (toernooi-editie)

Copyright

Er mogen geen gedeeltelijke of gehele bijdragen uit het magazine gekopieerd of gereproduceerd worden zonder de uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie.

Prijs advertentie of redactioneel

Advertentie 1/1 pagina: €225,- ex. btw en opmaak. Optioneel kan tegen meerprijs de opmaak door organisatie verzorgd worden. Toeslag C2, C3, C4 in overleg

Advertentie/ artikel 2/1 pagina: € 450 ex btw. Zelf aanleveren van foto en tekst. Opmaak door organisatie in stijl magazine. Een journalist/ tekstschrijver via organisatie is € 175.

Artikel 4/1 pagina: € 700 ex btw. Een journalist/ tekstschrijver zal door organisatie geleverd worden.

Aanleverspecificaties

Netto 1/1 pagina 230 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 1/1 advertentie : 233 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens

Netto 2/1 pagina (spread) 460 x 300 mm (b*h)
Aanleverformaat 2/1 advertentie : 466 x 306 mm (inclusief 3 mm afloop) zonder snijtekens

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.nl.