Group Ticket | 4 personen

Polo Brabant wil dit jaar graag de kans bieden aan een breder zakelijk publiek om kennis te komen maken met de sfeer op ons prachtige evenement. Omdat wij ons evenement niet enkel en alleen toegankelijk willen maken voor grootafnemers, bieden wij speciaal voor de Business Finals gedurende de TIENDE editie van Polo Brabant een Group Ticket aan voor groepen van 4 personen voor de speciale prijs van €215,- excl. btw.

Dus ben jij een professional, een (kleinere) ondernemer of freelancer en zou jij graag komen netwerken in een informele sfeer samen met drie relaties, collega’s of simpelweg met je gezin of vrienden op de TIENDE editie van Polo Brabant? Boek dan nu één van onze limited Group Tickets!

LOCATIE
Met de Group Tickets heeft u toegang tot het gehele terrein (behalve de gereserveerde tafels en loges). U kunt plaats nemen op diverse beschikbare plaatsen direct aan het veld en/ of op het poloterras.

CATERING
Net zoals alle andere arrangementen bevatten de Group Tickets ook een ‘all-inclusive’ arrangement. Dranken zijn verkrijgbaar vanuit de twee grote bars en in de ‘urban-foodcourts’ kun je vele uitstekende en verrassende gerechten proeven.

Voor meer informatie en/ of een impressie van de catering en gastvrijheid van Polo Brabant, klik hier.

Prijs

Zaterdag  NIET MEER BESCHIKBAAR
Zondag  €215 per Group Ticket

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw

Contact ons of koop direct uw tickets

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer snel naar de laatste en beste beschikbare plaatsen op zondag. Via de rode button kunt u direct een Group Ticket voor de zondag kopen.

CONTACT ONS
GROUP TICKETS KOPEN